a zászló funkciója már régen bedöglött, de már túlkoros is lesz! Nem kell annyira ragaszkodni hozzá és határaihoz! Az alakzatból kiolvasható és mutatja a trendet, ami a lényeges!! A Trend nem tört még formáció még él és élni is fog...ha..., és rövidesen az elhúzódó korrekció, konszolidálódás után, felfele kell megindulnia a "hármas impulzus" következményéből is.....! Be is rajzoltam őket! A lila hullám-nak hol lesz a vége és a feketének hol kezdődik a harmadik szakasza?...hmm, na erre várunk!!!! Elvileg a lilának 220 körül kellene végződni (ta), de csak is a vírus miatt. Mivel feltételezhetően és a chart szerint is trendfordulóra számítunk, így a lilának hamarosan meszeltek és jön a fekete 3.szakasza !!!!! Ha nem így lesz és bemegy 300 alá, akkor a trendnek annyi és kuka számomra, ahogy már mondtam.... https://invst.ly/rpbom
Az a durva, hogy -ma mondjuk egy kivételes nap van, mert emelkedik - a svájci frank is tegnap már a 319-et csókolgatta. 350 volt a csúcs idén! Arany kilója 1946-ban 13210 Ft volt, most 21 millió felett!
Azoknak az országoknak a pénze, ahol van némi költségvetési fegyelem
(elsősorban Európa) felértékelődhet. Ahol még némi kamat is van, az még
inkább. Ez akár a forint komolyabb erősödéséhez is vezethetne hosszabb
távon, ha nem veszünk össze teljesen az EU-val, és nem vágnánk le a
kamatot (de szinte bizonyos, hogy ha elkezdene erősödni a forint, akkor a
magyar kamatszint is menne ismét nullába, vagy akár negatívba).
"Nem csoda, ha felvirágzott a cserekereskedelem. Vidékről túlzsúfolt vonatokon utaztak fel a „batyuzók” a fővárosba, hogy a háztájiban megtermelt élelmiszereket elcseréljék. A városba különböző élelmiszerekkel érkező parasztok általában aranyórával, szőnyeggel, értékes étkészlettel vagy minőségi ruhadarabokkal tértek haza."
Bármi jó, ami valamilyen értéket képvisel. A napokban olvastam a hiperinflációról. Söpörték a pénzt az utcán.Vidékről jöttek fel a termelők, hozták a tojást a húst stb. és műtárgyakkal, ékszerekkel tértek haza!
Appeninn real