hát ne legyen felületes szemlélődő. Ha itt olvasgat, befektetéséről gyűjt nyilván infot. ráadásul legkésőbb a chart előtt a nevében mindig benne van, melyik papírról szól a fejtegetés (kezd itt az olvasást). Én inkább megköszönöm, hogy közzéteszi, megtarthatná magának is a gondolatait. Hm???!!
Ez most kekeckedés vagy mire kell véljem? Válaszoltam egy kérdésre. A link alapján simán lehet követni a dolgot, nem egy bonyolult dolog és diretkt nem a "megszokott app topikba írok"!
Üdv! Egy Carrefour rövidtávú elemzést feltennél nekem vhova pls. (FF chart) 16.2 - 16.5 EUR célárat lőttem be anno magamnak. Most 15.8-nál jár. Ha mellé teszel két mondatot nekem az bőven elég. köszi PS. Itt minden a terv szerint. Közeledik 7xx. Opus maradékot nem volt szívem 510-re betenni. Azt lehet elvaxoltam. Pingvineket üdvözlöm!
Jó, maradjunk annyiban, hogy én kérem, ha az Appeninn topik an bárki más részvényről értekezik, jelezze. Pl hozzászólás elején írja ki a részvény jelét, nevét. Ez nem egy agresszív kérés, ha nem tesz eleget neki bárki, semmi gond.
Appeninn Holding Nyrt.