Topiknyitó: 27400 2014. 06. 24. 12:07

Állampapír  

Szerintem itt már nem a hozamvadászatra gyúrnak hanem a Forint erősödésére játszanak.

Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.

Ezért tartja még a Templeton is.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Rincewind2 hétfő, 08:17
Előzmény: #6097  Boby
Tegnap olvastam, vicces, hogy ez így tényleg becsúszott a cikkbe, pedig eddig nagyon tiltakoztak ilyen esetben. Valószínűleg az 1%-l is úgy járnak, mint az 100 eurós minimálbérrel.:(
balentum
balentum hétfő, 08:13
Előzmény: #6098  sosehalunkmeg
Ránézve erre a csávóra nekem a SET-es Orbók jut az eszembe (csak nincs selyemsál a nyakában), akinél megéreztem, hogy egy simlis g*ci még is átb@szott. 
Szóval csak óvatosan fogadjuk azt amit mond.:)
sosehalunkmeg hétfő, 07:49
Előzmény: #6097  Boby
Az 5 millás fizetésért nyilván le kell hazudni a csillagot is az égről. Ez elvárás, abban a körben.
Boby
Boby hétfő, 07:38
https://www.portfolio.hu/befektetes/20241209/uj-funkcio-jon-a-lakossagi-allampapiroknal-de-mire-lesz-ez-jo-728329
"Tehát egyszerűbb lesz állampapírt venni, de nem olcsóbb. .....ElQrali:Az árazás mindig a piaci helyzet és a stratégiai céljaink függvénye lesz, ha ez alapján szükséges, változtatunk az árazáson."
Azé' eddig nem erről volt szó,hanem kőbe volt vésve az 1%.
Boby
Boby vasárnap, 15:53
https://www.portfolio.hu/global/20241208/megdolt-bassar-el-aszad-uralma-lelohettek-a-menekulo-vezeto-gepet-hireink-a-szir-helyzetrol-728361
Ez valahol az oroszok veresége is. Ennyiből jó hír, hogy aztán az ott élők helyzete miképpen változik,nem tudom. Az én gondolatmenetem egyszerű. Ami rossz az oroszoknak,az valahol rossz orbánnak,egyben jó a kelet-európai demokráciáknak és végső soron biztonságosabb helyzetet eredményez Európának.
Second Wave szombat, 09:30
Előzmény: #6086  bronz
Még abban bízok, hogy most lefejlesztették a funkciót, és a hozzá kapcsolódó "akciót" már könnyű lesz élesíteni, akár egyedi párokra (melyik kötvényt melyik kötvényre, milyen kedvezménnyel lehet cserélni), amikor szükség lesz rá.
Nem tudom elhinni, hogy Kurali bement a termékfejlesztésre, brainstormingolni a magyar nemzet finnaszírozásának kérdéseiről, és az volt a nagy ötlet a távozó pénzek megállítására, hogy spórolnak hét kattintást és három percet az ügyfélnek. Attól majd biztos nem fog lelépni. Ja, ha nem kell eladnom és utána venni, hanem lehet egy menetben cserélni ugyanolyan költséggel, akkor elég a Mínusz 2-4% reálkamat (6,25% nominál kamat).
FR73 szombat, 08:43
Előzmény: #6093  bronz
A hitelminősítőknél láthatóan nem szempont, hogy 5x tényleg és 1x valószínűleg nem jött be a tervezett ktgvetés.
Ennek a ténynek elenyésző a negatív hatása valójában.
bronz szombat, 08:37
A zsinórban 6 megbukó/megbukott költségvetést (2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025) összetákoló Varga Mihály KISZ titkár eközben a vállát veregeti, hogy, minden frankó.
Rincewind2 szombat, 07:41
Előzmény: #6091  Boby
Lehet, hogy arra gondoltak, hogy nem a besorolás, hanem a negatív kilátások stabilak....
Boby
Boby szombat, 05:58
Előzmény: #6087  x2029J
"A táblázat érdekessége, hogy a Fitch előrejelzése szerint a 7 mérhető mutatószám esetében például a 2025-ös évre vonatkozóan 6 mutatószámnál lát romlást ahhoz képest, mint amit 2024 júniusában, a legutóbbi elemzése elvégzésekor jelzett."
Én ezt a mondatot emelném ki. Pont annyira nem értek egy adósbesorolás osztályozásához, mint amennyire az infláció kiszámításához. Én egy egyszerű ember vagyok. Nálam pl ha év/év alapon emelkedik egy termék ára,akkor az inflációt jelent,még akkor is ha közben felére esett a termékből való fogyasztás....Vagy, nálam az is infláció, ha a duplázódik a műbráner ára, de a szexshop alkalmasint, néhány napra szólóan akciózik a műbránerből. Ugyanezen egyszerű elvek alapján,nálam egy folyamatosan romló teljesítmény folyamatosan romló minősítést vonna maga után, de hát ettől szép az élet, nem én vagyok a hitelminősítő. Nekem amúgy pont ugyanannyi bizalmam van a kormány,a költségvetés és a ksh iránt ma, a minősítés után,mint amennyi tegnap volt. Az meg, hogy a piac bizalmára mennyire van hatással ez a minősítés,majd elválik a napokban.
Rincewind2 szombat, 05:56
Előzmény: #6089  bronz
Gondolj bele milyen lenne a költségvetési hiány a Trump hatás és a béke költségvetés nélkül!
bronz szombat, 04:46
Trump hatás? 
Mert ha csak a gazdasági adatokat nézzük, semmi ok az örömre. Zsinórban a 6. év jön minimum 4000+ milliárd Ft hiánnyal tervezve, gazdaság padlón, munkanélküliség nő.
Rincewind2 szombat, 04:19
No comment!
bronz péntek, 17:54
Ez a lakossági állampapír csere is egy nagy parasztvakítás. Webkincstárban már ott van, semmivel nem lenne olcsóbb, ha átforgatnád másba, pedig ez lenne logikus.
bronz péntek, 17:35
Előzmény: #6084  Boby
Azon meg, mert semmi alapja nem lenne.
Kíváncsian várom, hogy a bóvlit mivel fogják magyarázni.
Boby
Boby péntek, 17:19
Előzmény: #6082  bronz
Meglepődnétek ha felminősítenék az országot!☺️
bronz péntek, 16:57
Előzmény: #6082  bronz
Meglepne, ha ennyi szar adatra továbbra sem kerülne Magyarország bóvli kategóriába.
bronz péntek, 16:57
Rövidesen érkezik a bóvli valószínűleg, a pedokormány ideje alatt már másodszor.
bronz péntek, 16:56
Előzmény: #6072  Boby
Teljesen reális forgatókönyv.
Felcsúti főkomcsi Kádár Viktor szerintem sem fogja csak úgy átadni a hatalmat. Inkább megint lejtik a pályát maguk felé a választási játékszabályok újabb módosításával, hogy ezzel a csalással hatalomban maradjanak.
Emlékeztek Mikolára?
Anno az verte ki a biztosítékot sokaknál, hogy ha kettős állampolgárságot adnak a határon túli magyaroknak, akkor a PedoFidesz 20 évig hatalomban lesz. Nos, ebből 15 lassan megvan.

Topik gazda

27400
27400
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek