Nem gond ez, a lényeg h ne essen, anno a Kulcsban volt h több napon keresztül nem volt kötés, az se baj ha néha napi 10k db a forgalom, a lényeg h felfelé menjen.
Baj barmikor lehet. Azt, hogy nyer-e az ember azt sem lehet tudni, kockazatos jatek, a tozsde mar csak ilyen. Nem tudom hogy megvolt-e az alja, mint ahogy aki nem bennfentes nem is tudhatja (tervem van ha zuhan arra is, es ha emelkedik arra is). Az idofaktor mindenkinel mas, az konnyen lehet, hogy aki nem eleg hosszan tervezett megszivja (bar ezt pozi nyitasnal mindenkinek kellene méregelni).
A sztorit illetően semmi nem változott. Bizonytalan világot élünk, az időtáv kérdéses. A strongereknek nagyobb a pakkja, maribácsik kirázva. Mi baj lehet? Megvolt az alja?
En is igy vagyok vele... meg ha mar 1x ennyit vartam, akkor ezt mar kibiriom... hetfon elvileg jon a kgy meghivo is, bar nagy meglepetes sztem nem lesz benne most. En hiszek tovabbra is a sztoriban, bar most annyira nem nezegetem a kereskedest, mert ebben a hisztiben sok ertelme nincs, de ennyi. Kellemes 7veget mindenkinek...
Minden nagytulaj megtartotta a pakkját örüljetek neki. Konklúzió: nem nagyon maradtak maribácsik a papírban. Pánik letudva és nem is lesz majd ha újra szakadnak a tőzsdék... a vírus még terjed....
Akko Invest