A forgalom nagy resze ezekbol az atkotesekbol jon, csak latszolag likvid a papirunk... ha ezek nem lennenek akkor tegnap kb 9m forgalom lett volna, amit paran siman felszivtunk volna, de hogy nezne mar ki, hogy nem mozog a piaccal? :-)
Pánikolni eddig sem kellett volna szerintem (ha a világ számait megnézzük, valamint a javuló Kínai adatokat, de ezt már írtam) és bízok benne, hogy ezután sem kell. Ami az Akkot illeti a sorozatos átkötések nem csak felfele de lefele is igazak. Nekem ez mint korábban írtam már a wash tradera hajaz, meg az Xp-banktechnikának van is benne gyakorlata. Továbbra is úgy gondolom, nem feltétlen tiszta piaci kereskedés megy itt, ami nem csoda, hiszen tulajdonosi rendeződés is megy a háttérben. Egy biztos nekik előbb utóbb kell majd lépni, nekem csak az időfaktor a kérdéses.
Nem akarok vészmadárkodni, de szerintem az igazi pánik még csak most fog jönni és nem az akkoban hanem a világban. Tényleg cash is king.. aztán meglátjuk ha elül a vírus. Usa alig fertőzött. Még.
Akko Invest