Látom szállnak ki a sosem adom el pakkokkal. Könyv alapján úgy tűnik még nem fogytak el. Az is bizonyos, hogy valaki megveszi ezeket a pakkokat (sejtem ki) és nagyon szépen köszöni.
Korrekt beírás, köszi hogy beírtad. Szerintem még nem lesz világ vége. Nagyon gyorsan léptek a jegybankok. Sőt feltűnően gyorsan, hogy a náluk lévő zsetont el lehessen költeni (pontosabban máshova lehessen áramoltatni olyan intézkedésekkel, amit utólag sem lehet megkérdőjelezni), olyan nekem mintha csak egy indokra vártak volna, ami most meg is lett.
jelenleg csak 2 papirt kovetek, nyilvan Akko az egyik a masik usa papir... es nem terveztem elmenekulni sem :-) kva sokat jartam utana es meg fogok is, ha pedig ugy latom, ugrok is vissza, de hisz ismersz ;-)
Jo reggelt... hat gyerekek en nem vagyok valami optimista a jovot illetoen a penzpiacokon es ez nem csak Akkora, hanem kb mindenre igaz, igy en most leepitettem minden kitetsegem minden papirban es kiultem a partvonalra. Akkot figyelem tovabbra is es, ha eljon a pillanat akkor bizony vissza is szallok (mashol nem is latok igazi nagy sztorit), de nem szeretnek meg egy melypontot vegig szenvedni, ha azt latom, hogy a piacok valoban fordultak es megvolt a melypont, lenyugodott mindenki akkor vissza is terek. Aki tartja annak nagyon sok sikert kivanok... a papirt tovabbra is figyelem es szemmel tartom annak mozgasat es ha ugy van, akkor lepek is. Addig is mindenkinek kitartast es sok nyerot kivanok.
Akko Invest