Nekem is pont ez jutott eszembe, az A verzió esélyesebb, hogy jön valaki új szereplő. És ha tippelnem kéne, szerintem még a kgy. előtt ki fog derülni ki az...
Ez a hír kizárja sztem azt a korábbi elképzelést (1-2 fórmtárs ezt tartotta a legvalószínűbbnek), hogy ÁGY magának tartaná meg az AKKO-t. De jó lenne most látni egy abszolút up-to-date rv könyvet (tudom, hogy technikailag is lehetetlen) :), vagy legalább elolvasni az OTC tranzakciós szerződést:)).
Alakulumk, alakulgatunk lassan:))). Egyre kisebb az esélye annak sztem, hogy egy sima érdektelen kgy lesz ismeretlen IT tagokkal, nagy durranást várok csütörtökre (pozitív értelemben).
azért vagyunk így többet :D nekem is fájna a fogam, sőt mindenem :D zárás után jön ez biztos kérdés hogy 1 vagy 2, vagy ha nem jön semmi az is beszédes.
Az AGY69 AG 2020. február 18-i értesítése alapján eladott 3.335.520 db AKKO Invest
törzsrészvényt tőzsdén kívüli ügylet keretében, befektetési szolgáltató igénybevétele nélkül,
így a tulajdonában lévő AKKO Invest törzsrészvények mennyisége 4.214.956 db-ra változott.
Részesedése 20 % és 15 %-os küszöbérték alá csökkent. Az ügyletet követően részesedése
a teljes kibocsátott alaptőke és a szavazatokra feljogosító részvények 12,63%-val rendelkezik.
Akko Invest