Én a felhalmozást pl.: Dayton jelentésben szeretném látni, hogy 24% fölé megy. De ehelyett sajna a mellébeszélés megy (pontosabban az sem, mert csöndben vannak), a cég majd 5%-át tüntetik el ("közkezesítik" látszatra).
Csináltam magamnak egy TA-t, arra raktam rá - július eleje óta mutatja határozottabban a felhalmozást. Felesleges időpazarlás amúgy, mert teljesen szabályozott a rv mozgása. Az RSI olyan szinten 30 és 70 között mozog hónapok óta, mintha vonalzóval húzták volna. Meghatároznak egy árfolyamot - most szemmel láthatólag 400+-10 Ft és onnan nem engedik kilépni. Közben persze csökken a 180 (425) és 360 (415) napos mozgóátlag is, de nem hiszem, hogy arra várnának, hogy azok egy adott értéket vegyenek fel és akkor jön a bejelentés... Várakozás van...
Én úgy gondolom ismerve a papírt, lehet egy hullám a szokásos módon a szokásos árig de mivel itt piac nincs, ezért arra vagyunk bízva, hogy a modinak mit mondanak vagy milyen lábbal kel föl, merre kötöget át. Erre valóban nincs indikátor.
Beszűkült bollinger, bullish divergencia, ami alapján kitörhet felfelé. CMF szerint gyüjtik, Aaron alapján szerintem nem alátámasztott az emelkedő trend. RSI semleges, se nem túlvett, se nem túladott. Mozgóátlagok nem túl szépek, szóval minimum vegyes a kép jelenleg. Az Akko-ban szerintem a módi a legnagyobb mozgató és befolyásoló erő, arra meg nincs indikátor 😂
Jövő hétre várható a kitörés vagy későbbre, ha ezt lehet-e látni? Köszi a választ. TA nagyon nem megy nekem, vagyis az sem. App-nál mi ez döglődés? Rég 500 felett kéne lennie. Nem jó ómen itt sem, hogy ennyi brutál hírrel tavasztól itt tart az App. Úgy látom jó darabig nem a magyar ingatlanrészvényeké lesz a jövő.
Akko Invest