A 400 körüli szint korábban is komolyabb támasznak számított (megfogta az esést a 2019-es split után, illetve 2020-ban is többször pattant innen), ezért lehet igazság a szavaidban.
Tesla olcsóbban volt jó, hiszen akkor van tér az északi irányba, már túlárazott hosszú távon nem tudom mennyire lesz profitábilis versenyben a többi nagy gyártóval szemben, elérik-e a több milliós db számot éves szinten.
Akkor légyszi azt mond kérlek h Electric Vehicle, mert mikor először olvastam a rövidítésed csak egy vmi jutott eszembe h Egyéni Vállalkozó az biztos Kizárva.
Ha idővel egy papír osztalékpapírrá válik akkor jó dolog ha modizzák, sávban tartják, évi 40-50Ft osztalékért gondolom tartanád a papírt, én igen és akkor már öröm ha nem változik az árfolyam csak apránként nő a növekvő profit miatt.
És külföldi piacon mért nem kereskedsz, neked cfd kell nem részvény ha mindenképp különbözetre játszol, kit érdekel ez a papír, sokkal több lehetőség van a cfd-ben, szinte minden részvényre van és likvid, itt tökéletes a sávban tartás, ez nyilván a részvényesek érdekeit szolgálja. Valójában tehát lehet választani több 10e részvény közül.
Mivel KGY kell (még ha a vírus baromkodás miatt az IT hozna döntést, akkor is mar idén semmi sem lesz, mert vége van az évnek) és januárban sem fog a fű sem nőni.....az tuti. A modinak nem örülök, ezt már vagy 100-szor írtam, már a minimális sávozást sem hagyja (küldjék le a pincébe nekem nyolc, csak valamerre mozduljon már meg napi 10 ft-tól többet), a korábban sávos kereskedéssel lehetett legalább ft ba*ni, most nem.
Akko Invest