Wing-nek jó a kommunikációja. Azzal nem lesz gond! A NEO nagyon kell nekik.... az egy nagyon nagy érték. Véleményem szerint, korrektül oldották meg most ezt. A hírek , cikkek ezek után fognak jönni. A jelenlegi felállás szerint nem sok rv.-t tudnának már összeszedni, ezért is írtam be anno , hogy tőkeemelés ( zártkörű) lehetséges. Én is így csináltam volna.
Ez volt a cél, hogy többségi tulajdonosok legyenek, nem fogják kiszórni, főleg nem kisbüfikre Azért nem is lesz a D papír forgalomba, hogy esély se legyen rá, egy átkokózott éjszaka után rátenyereljen valami okos a sell gombra XD
Szerintem továbbra is a tulaj hozzáállása a meghatározó,mert nála van a 20-25 + 6 millió részvény - plusz a D részvények, de kivel azok nem kerülnek forgalomba, ezért nem számolok velük,mint potenciális árbefolyásoló tényezővel! Ha elkezdenek "úgy" kommunikálni és eközben csak vékonyan csorgatják a részvényeket, akkor szárnyalni fog az árfolyam. Ha megy "így" vagy egyáltalán nem kommunikálnak, viszont öntik a részvényeket,akkor bármikor agyon tudják nyomni az árfolyamot. Ez utóbbinak nem látom a logikáját jelen helyzetben, de nem jelenti azt, hogy 0% rá az esély. Bízok az első változatban,de a hőfok továbbra is kérdéses - lehet itt még nagy robbanás is!
Tuti lesz hírcumami, hiszen ebben nagy munka van! De ha már egy sort se írnak pénz nélkül az írott sajtóban, hétvégén pénzkidobás lenne fizetni érte, kevésbé hatékony! Szóval sztem majd hétfőn! Amúgy meg a gazdasági újságok közül azt fogom olvasni, ahol majd érdemi hírek jelennek meg és legalább a Toka clubbal fel tudják venni a versenyt! Az utólagos beszámolókat én is meg tudom írni itthonról, ötleteket meg kár keresni ott keresni, inkább szolgáljuk ki őket!
Én is, de a befektetési kultúra Magyarországon nem túl acélos, finoman szólva, most a sokan ha nem lesz pf cikk pl meg se fogják tudni mi történt pénteken az akko háza táján:)
Arra, amelyiknek van tőzsdefóruma.Vannak jó szemináriumok is, lehet rá jelentkezni.Melózom,sulit mellette csinálom.Érdekes, hogy Toka most utólag írta, a 10ezres vételt, a könyvben elöbb jelent meg.Nem írnám le a helyedben.Nem megyek utánna mindig, azt hiszem BIF-ben is nyomult meg egy időben talán Opusban.Majd kérdezek tőle valamit ha visszatér, meg persze remélem válaszol.Csá!
Alapból egész jó meglátásaid vannak a részvénnyel kapcsolatban és amúgy bírlak is, de néha egy kicsit beléd kell csípni, hogy az egod a helyén legyen ;) Az irány már elég régóta egyértelmű, ezért is vagyunk ennyien itt! A kérdés csak az, hogy melyik verzió mentén haladunk. Jegyeztem a tiéd, de remélem inkább nekem lesz igazam :)
Irányba állt egyértelmű, én a magyar cégek találékonysága miatti félelemre gondoltam a kis mínuszra hétfőn, ami nap végére normalizálódik De ugye ez csak az én elképzelésem
Szia! Jobbulást a fiadnak! Itt már nem kell parázni. Lehet valaki még rárepül és megpróbál elbizonytalanítani, de sztem ez sokba fájna neki és a kisbüfik között nem sokan vannak jelen akkora tétellel, ami érdemben ezt 2 kereskedési napnál hosszabb ideig visszafogná! Ahogy az elmúlt időszakban láthattuk, a cég egyre többet és jobban kommunikál! Jogos volt a hiányérzet, hogy november eleje óta nem szólaltak meg, na de ha ezt bárki sejtette volna, hogy valaki a cég kapitalizációjával szinte azonos összeget pumpál ide készpénzben.... azért ezek a doldog nem egy kávé mellett dőlnek el egy napsütéses délutánon! Hosszú távon terveznek és én látni vélem hogyan folytatódik a story és ebben osztom pár előttem hozzászóló véleményét! Aki ide hosszú távon befektetett, sztem nem fog rosszul járni, de persze ez mind csak spekuláció!
Én soha nem kerestem pénzt úgy hogy rá hallgattam, az Akkot is régebb óta figyelem mint mióta Ő bohóckodik De azt elismerem, hogy kellenek a színes egyéniségek ebbe a savanyú világba, de vigyázz arra hogy ész nélkül mész valaki után akit nem ismersz, inkább saját belátásod szerint kereskedj, mert egyszer felsztárol valamit és rászórja a kis követőire...
Püspök úr lofaszt nem tud jövő héten visszavenni mert alig volt múlt héten eladó, pedig eddig szándékosan nyomták le. Az alulértékelt jó cég adott, az eredmény jön, a részvény árban ott lesz hamarosan amit eddig hianyoltunk
Akko fórum