Mindenki kitörést szeretne! Én is! Lesz is! Hogy mikor, az jó kérdés. Ezzel a forgalommal még egy darabig elvegetál itt sztem. De az is lehet, hogy valami egyszer történik, de addig maradok kicsit negatív... A cég jó és így hogy csökkentettem a pozimat kevésbé érdekel merre megy az árfolyam. Mostanság leginkább sehova. Ha fel nyerek, ha le, meg visszaveszem olcsóbban.
Van az 8 hónap is, rövid a memóriád! Te meg pozidnál fogva úgy írsz, ahogy neked jó, úgyhogy akkor írj, ha nem így lesz ;) Én tényeket írok, te meg ötletelsz. Amúgy a mellény ugyanakkora, csak a szemlélet más. Nincs forgalom. Vagy van?
Amilyen nagy csörtével jöttél és mellénnyel, ahhoz képest szűk negyed év alatt eléggé alább hagyott a lelkesedés :) Úgy tudom hosszú távú játékos vagy, legalábbis ezt próbáltad kifelé mutatni, akkor meg majd 2 év múlva írj ide negatív dolgokat ;)
Egyelőre kiszámítható volt, 2-4 hónaponkénti kitörési kisérlettel...most viszont tényleg olyan mintha nyaralna a borító pajtás, vagy elfogyott neki? Akkor viszont kitörés lesz
Furcsa helyzet, mert mind lehetett volna füles csésze ahogy a mostani is de mindig letört(ék) a kitörést...emiatt úgy gondolom nem lesz ez most sem másképp
Hát egyelőre nehéz megmondani, most annyiban más a szitu, hogy nem igazán van már öntögető...ami fura, eddig nem volt ilyen és ez szokatlan nekem :D Ezért is kezdtem venni 259-260-nál mútkor...efölött én biztos nem veszek... A május végi felrántást is Júni végefelé gondoltam, addigra szűkült volna össze teljesen a háromszög Aztán valaki úgy gondolta, hogy hamarabb is kiléphet belőle, teljesen jogosan
Akko fórum