“Nem kispalyaznak.Legalabb hagynanak 1 kis idot,hogy az ember megigya a kavejat es teli hassal maskepp esne a szopoka.”
Törölt felhasználó2018. 07. 24. 16:13
SZERINTEM MINDEN KISBEFEKTETŐ TEGYE BE ELADÁSRA TETSZŐLEGESEN MAGAS ÁRRA A RÉSZVÉNYEIT, MERT HA AZOK TOVÁBBRA IS SZABADON MARADNAK, AKKOR KÖLCSÖNVEHETIK ŐKET A BRÓKEREK ÉS TOVÁBBRA IS JÁTSZHATNAK VELÜK, ÖNTÖGETHETNEK ÉS MEGAKADÁLYOZHATJÁK AZ EMELKEDÉST, AMI HOSSZÚ HÓNAPOK ÓTA VÁRAT MAGÁRA ! Nem a nyárra meg Trumpra, meg a törökökre kell fogni azt, hogy a BUX nem emelkedik ! Hanem azokra, akik nem tesznek a további esések ellen !
Törölt felhasználó2018. 07. 24. 14:29
Ez most már tényleg kezd sok lenni, indokolatlanul. A részvényesi érdekek védelme kérdést lassan felteszem, mert ha ezt nem állítják meg, akkor eljön a bizalomvesztés. Egy bróker és komoly befeketető ránéz szépen a görbére és kérdéseket tesz fel. Ha nem engedik néha egy-egy napra vissza a részvényt, hanem azonnal tolják le, nem kap levegőt, akkor az kifejezetten rossz üzenet egy kis- és közepes befektetőnek, főleg ilyen forgalom mellett. Mondjuk némi saját részvény vásárlás aktuális lehet, a befektetői bizalom megerősítésére. Amíg május-júniusban hagytál korrigálni, addig az elmúlt 4 hétben sokkal gyorsabb csorgást engedtek neki, mint korábban.... illetve szinte egyáltalán nem engedték visszakorrigálni.
Nekem semmi bajom Tibivel. Más a kereskedési stílusunk, ő értékalapú befektető én meg spekuláns, én ML papírokban utaztam full tőkével, ő meg elkerülte. Ettől még a tudás ami mögötte van sokaknak hasznára válhat.
Ez is régi nóta! Miért is esik az Est? Azért mer valakik veszik! Különben hogyan eshetne!? Na persze, akik esésben érdekeltek, azt mondhatnak amit akarnak. Akkor is esik, ha nem tesznek állítólag semmit, elég, ha csak mondják, már attól is es(t)het!
a topicozó utolsó hozzászólásai: