"Sziasztok, én feladtam nem tudom tovább pumpálni a pénzt bele. App 55 e db 700 tlongba kényszereladás -8mft valódi tőke veszteség. Opi 35e db 640-ről tlongba elfogyott a pénzem. tudtam hogy a tőzsde kiszámíthatatlan de az én kis pénzemmel viszonylag szépen hozott kiegészítve a fizetésemet. tavalyi átlagom 3-5 kiló . most ha opi elesiik egy forintom sem marad. kiváncsi vagyok miért nem állítják meg a vezetők. Mondjuk nekik van mből tólni még bele lentebbről. Csalódtam ez rosszabb mint az orosz rulett. EL VAGYOK KESEREDVE!"
#22166. hozzászólás: "En a tipikus laikus, hiszekeny, naiv befekteto vagyok. Volt 1 kis penzem, gondoltam csinalok belole tobbet / sokat 2008-ban. Tobb nagypapiros befektetes utan ratalaltam a csodalatos Philaxiara. sikerult vele 1/10-edre csokkenteni a penzemet a hosszu evek alatt, majd most 9 ev mulva kiszalltam 0-ban. Ha nem szalok ki, akkor +400%-ban is kiszallhattam volna, de mar ugy orultem, hogy 9 e vutan a penzemnel vagyok, hogy nem kockaztattam. Ekkor hamar ujra van penzem befektettem ebbe a csodalatos reszvenybe, mivel a Konzum, es az Opus szarnyalasabol kimaradtam. Sikerult megint 10 evre befektetni, hogy esetleg valamikor ujra 0-ban legyek. Es megint ott vagyok, hogy ha eladom, akkor tuti ujra emelkedni fog, ha nem, akkor megint tizedelem..."
#96501: "Kedves mindenki. Ha megkérhetném a valóban hozzáértőket leírná nekem mi és miért történik itt így???? Felső limites napoknak kellene lennie. Szétb## az ideg!!!!!!!!!!!!!!!"
a topicozó utolsó hozzászólásai: