Elmentettem néhány panaszt még pár hónapja, onnan írtam le ezeket. :) Pl: "Már kiba....tul kellene az a gyógyszer. 1.5 milla nyerőm ment át 400k bukóba. Még mindig tartom, de már én sem tudom, miért, remeg a kezem."
"Anno én is vettem 900-1000 között. Mondanom sem kell, eldobtam némi bukóban. Na mondom, a büdös életbe nem nyúlok ebbe!! Errefel múlt héten vettem ezt meg ciget, gondoltam csak nem b###k be őket!! Most ismét kemény bukóval szembesülök hogy b###k telibe a jó büdös .... nem mondom már mit mert kib###nak innen :). Miért verik be ennyire ezt a sz#rt, miért nem tud menni a többi Mészáros papírral együtt?? Kib####l mérges vagyok! :)) "
" Igen de azota itt valtoztak a dolgok es meg lesz itt pozitiv meglepetes erre szamitok.Egyik legjobb rv lesz ismet ebben az evben tudom eddig kb 15% minusz ev elejetol. "
HoStrucc ma 15:57előzmény: #326 watson#338 nutexet vegyek, vagy rábát? meg nézem még ezt a karpot nevű valamit, de nem találtam meg a honlapjukat . segíccs hogy ne legyek szomorú!!
a topicozó utolsó hozzászólásai: