Ide eddig is az ún. emlékezetes hozzászólásokat gyűjtöttük. Senkinek sem kívánjuk, hogy ez legyen az utolsó hsz-a, ellenkezőleg, örülünk az újabb aranyköpéseknek. (Amely természetesen nem tartalmaz sárga nemesfémet. ;) ) * Hadd kérezzem meg, a lelkisegély-topic mennyire is szól a lelkisegélyről? Vagy a károsultak-topic mennyire is képviseli a tényleges károsultak érdekeit? Látod, ez most öngól volt pont tőled. ;) * Kicsit eltrollkodtátok ezt a fórumot az utóbbi napokban, muszáj volt helyrebillenteni az egyensúlyt.
Ez szép volt Kopejkától, igazi görbe tükör rólunk. Be kell vallani, tényleg ránk illik. Várjuk a középfokot! :) * Egy kis sgítség a korszerű fórum munkához. 1 pont károgok írják mindig, hogy az orbánnal együtt a vagyonuk is eltünik előbb vagy utóbb a kis befektetőknek. Használják a kreatív könyvelést és az iceberg eladó varázslatos szavakat. Esés esetén adjanak reát time adatokat pl 710 már több száz eladó! 2 pont. Kistulajok, felbeszélők. Minden nap 2 x beírni, hogy ez ment 70% alacsonyabb áron is. 1x naponta beírni, hogy 1000 nél nem kell már munkába járni az asszonynak! (Ez nagyon szokott hatni) Emelkedésnél 5 percenként posztolni az üres eladói oldalt! (Alapfok).
"Senki nem tudja, hogy a 70 Mrd eszkoz- vagyon mekkora profit termelo kepessegu less par ev mulva. Pillanatnyilag nagyjabol nulla lehet". A bekerülő vagyon profit termelőképessége nulla LOL
És az év elemzője díjat kapja: ...dobpergés... "Akkor pontositsunk, ha ragaszkodsz hozza. a)Eddig 10-15Mrd korul volt az OPI sajat toke. Lasd mondjuk OPI idei bejelenteset BET-en, az alaptoke es reszvenyekrol. b)A mostani apport lehet 60-80Mrd erteku , egyelore nem tudjuk; majd egy due diligence ertekeles megallapitja. De a 80 Mrd koruli szam eleg pontos lehet az OPI osszes alaptokere is, ami majd juniusban lesz annyi. c)Elszamoltam egy nullaval, mert ML az apport-ert nem 10-15 M db reszvenyt fog kapni, hanem 100- 130 M db- ot ( 70Mrd/700Ft= 100 M db ). Tehat az osszes reszveny szama inkabb 325+100(?)= 425 M db. A ceg teljes kapitalizacioja 425M*700Ft = 300 Mrd, a 700 Ft arszinten. d)Tehat Arfolyam/Alaptoke= 300 Mrd / 80 Mrd = 3.5 - 4 Tehat aki 700 Ft-on vett reszvenyt, azok az alaptokehez kepest (vagyis ML-hez kepest) 3-4 szeres arat fizet most a tozsden a privilegiumert."
"Te mindig alá állsz a nagy barnának pottyantás közben?"
Törölt felhasználó2018. 02. 19. 16:18
A TA nélküli Mari nénik, akik még chartot és tőzsdén könyvet soha életükben nem làttak, mehetnek nyugodtan a régi Nord topicba írni, mint mondtam, nem azért hoztam létre a topicot.
Te vagy a fő fizetett felbeszélő, tudom én. Ha az ember ép ésszel gondolkodik, akkor láthatja, hogy nem minden arany ami fénylik. Ezt jól bekenték szarral, csak kívülről csillog.
OPUS Global Nyrt.#97328Ez most a legjobb részvény! nem kell ennyire félni mert kicsit shortolják, ár érték arányba most tized áron forog, 2éven belül akkora nyeresége lesz, mint az OTPnek.
Törölt felhasználó2018. 02. 19. 13:49
OPUS Global Nyrt.#97328Ez most a legjobb részvény! nem kell ennyire félni mert kicsit shortolják, ár érték arányba most tized áron forog, 2éven belül akkora nyeresége lesz, mint az OTPnek.
a topicozó utolsó hozzászólásai: