Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Tegnap zárás előtt ill. záráskor vették, ma gyorsan felment 814ig, azt hittem itt a fordulat. Ismét tévedtem. Egy a biztos, a 4ig árfolyama esik. Biztos fogadás, aki erre tesz az nyer.
Persze. Nem is azt várom hogy holnap 1000 legyen, de ha annyira pozitív a jövőkép akkor miért adják folyamatosan? Ennyire pozitív jövőkép esetén és ennyi pozitív hír hatására azért naponta mennie kellene fel mondjuk 0,5 %-ot , szépen lassan kellene emelkednie. Számomra ez érthetetlen ami itt van. Ennél sokkal rosszabb részvények száguldanak, a bux csúcs közelben, ez meg az év legrosszabb részvényei között van.
Megjelent a prezi, pozitív jövőképpel, erre is esik, forgalommal. Az eladók erre vártak hogy legyen valami hír ami előhozza a vevőket és már öntik is a nyakukba a részvényt. Valaki nagyon szabadulni akar a 4igtől, de miért ha annyira pozitív a jövő?
bank ment 20%-t a total oldschool nyomda 7%-t. ez a retek sajtpapir meg egy jatekszer lett. a kopasz meg a portugal svindler haverja mossak a lovet ezerrel.
Ahogy a kopasz mondta a konzum opus egyesülésnél.Mindenki jól fog járni.Itt csak azt mondta,hogy 3-4-szer többet ér,és a 800-at is éppen csak tudja tartani. Itt is mindenki jól fog járni.
Nézd onnan, hogy az opus is ner papír, lenyomták 810ről 100ig, most meg 380. Bármi lehet. Itt is volt már 1200 és 300 is. Azért az utóbbi időkben szépen megizmosodott a cég, olyan nagyon már lenyomni nem fogják! Aztán, hogy felnyomják-e az más kérdés...
Olyannyira piacellenesen mozog, hogy ki is dobom mindjárt miatta a közgáz diplomámat :D Értem, hogy ner papír, alacsony közkézzel stb., de itt annyi minden történt már, amit képtelen vagyok a mai napig megfejteni...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...