Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát annyi fejlesztés van már terítéken, hogy nekem egyértelmű, hogy itt valami olyan emelkedés lesz, amit esetleg saját köreiknek szerettek volna jobban és kicsiket kihagyni. Az járt, jár jól, aki tartja a papírját. Gondolom eljött az idő amikor már tovább nem tudják titokban tartani mert publikálni kell ugye valamikor! Annyi országban van érdekeltség, hogy az csoda, hogy idáig ennyin maradt árfolyam!
Rengeteg milliárddal fog javulni az eredmény így 4 IG-nek! Minden a cégnél marad! Kb. olyat várhatnak el tőle majd ami neki is jól jön a fejlesztéssel! Így indok is meg lesz miért engedik el az extraprofitadót neki! Szerintem osztalék is lesz így meg szép árfolyam! :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...