Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
aha, en alacsony aron beszelek fel te meg mindig ATH-n xD ez a kulonbseg kettonk kozott.Delta 120-na lis eleg aktiv voltal itt a 4igbe is eleg aktiv vvagy most 800-1000 korul.Mondom remelem 580-on is ilyen aktiv leszel vagy esetleg a lejjebbi arfolyamon.
No akkor számoljunk, Béláim. Az egész RM kb 43 millió részvényt jelent, ami 80 EUR árfolyamon kb 3,4 Mrd EUR, vagyis kb 1255 Mrd Ft. Az általad említett beszállás lenne ugye 179 M db részvény, 670 Ft-os áron lejegyezve a RM által, ami potom 120 Mrd Ft, vagyis a RM teljes kapitalizációjának a 10%-át befektetné szerinted abba a 4IG-be, amiben benne van egy halom csontváz. Hát én nem hiszem el, hogy ezek a németek ennyire hülyék lennének? Itt annyi lesz, hogy alapítanak egy vegyesvállalatot 51% RM, 49% 4IG, és kész.
Csak azért, mert irdatlan marhaságokat írsz. Pl Jászaival kapcsolatban is. Fogalmad nincs a dolgokról. A minősítgetéseid pedig mellőzd, már kértem máskor is. Felbeszélő esetleg te vagy ehepben, én csak javítottam a tárgyi tévedéseid.
es akkro mivan ha 4 evig nem kell fizetni?Utana majd kell aztan meg majd csodbe megy a ceg mert nem fogja tudni fizetni.Spacecom tartozasat se kell 4 evig fizetni?Nembaj mondtam z ido majd eldonti kinek volt igaza.Da ha igy haladunk valsztasoikgi meg lesz a 580.
Van, ezzel volt tele a sajtó. Még a dk-s Vadai is fel volt háborodva a német tulajdonszerzés miatt mert így már nem lehet csak úgy a választás után tönkretenni a céget.
Jobban utána kellene olvasnod. A kötvényt 4 évig nem kell fizetni. A cég meg nemzetközi lesz, német, portugál, török , magyar. A portugálok már most is benne vannak.
Bocs te szoltal mindig hozzam en mar ezt fel evve lezelot kijelntette mneekdh ogy ne mebszele kveled xD Te erolkodtel.Szanalams felebszelo vagy semmi logikai alapod nincs.
Rengeteg a hitel az allamtol es ha levaltjak oket? Akkor vissza kel lfizetni nincs humbuk xD mibol fizetik vissza a veszteseges Digibol?Veszteseges Spacecombol?Talan az invitelbol lesz valami beveteluk de az talan nullara kihozza a ceg bevetelet.
Milyen alapoktol?Elegge naiv ember vagy.Persze majd a befeketetok szeme lattara fogjak adn ia reszvenyt ... Ha JG mos tadna a reszvenyt az bennfentes keerskedes lenne ugyanis o vett 600-700-on es most adna es jelentene me gis lehet ezze lvadolni.Nem hulyek van ott tobb szamla is amiert nekik ez megeri.Csak ti probaljatok felbeszelni hogy minel tobbet vegyenek ezen a szinten semmi tobb.A ceg ne mer ennyi so ka hitel joval kevesebbet er ok is tudjak.240 millio reszvennyel vagy mennyi lesz siman 500at fog erni ez a ceg.Azt se tudjatok mi lesz a nemet ceggel a kozos project es ha lesz is az nem mostanaba lesz az is biztos.Ezek nagyon jo urugyek arra hogy eltudjak hitetni milye njo ceg ez a 4ig de sajnos rohad belulrol eleg durvan.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...