A 4iG Nyrt.rendkívüli tájékoztatásanagyösszegű nyertes ajánlatának kihirdetésérőlA 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u. 8., cégjegyzékszáma: 01 10 044993, a továbbiakban: 4iG Nyrt.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (a továbbiakban: „ÁEEK”) „Egészséges Budapest projektben résztvevő intézmények részére Routerek cseréje” tárgyú versenyújranyitással megindított központosított közbeszerzési eljárásán a 4iG Nyrt. ajánlatát nyertes ajánlatként hirdették ki. A szerződéskötési moratórium 2020. február 13. napján jár le. Az eljárás összértéke 754 535 000,-Ft + ÁFA.Az Egészséges Budapest Program keretében fővárosi és Pest-megyei kórházak, országos intézetek és szakrendelők diagnosztikai és terápiás műszerparkjai, valamint informatikai eszközei újulnak meg 2026-ig. A program megvalósítására csak az idei évben 40 milliárd forintot fordít majd a kormány. A szerződéskötést követően a 4iG Nyrt. az Egészséges Budapest projekt intézményeiben – 11 országos gyógyintézet, 13 társkórház és 32 szakrendelő – végzi az adatkapcsolati és router eszközök bővítését, illetve cseréjét, továbbá az új hálózati eszközök meglévő rendszerekhez történő integrálását, valamint tesztelését és beüzemelését is.Budapest, 2020. február 10.4iG Nyrt
A zenei fesztivál valószínűleg meg lesz tartva a nyáron. :)https://www.fesztivalportal.hu/konnyuzenei-fesztival/meszistock-fesztival-csakvar A tőzsdefesztiválról pontos információm nincsen, szerintem hamarosan arra is sor kerül. Mindenesetre a setlistet (dalok listáját) már összegyűjtöttem :) Jöhet egy újabb pletyka, felácsolják a rakétaállványt, aztán megadják a kilövési parancsot.
Egyébként a pakkom megvan teljes egészében. Annak mondjuk örülök, hogy volt egy kb. 8% pénteken, ami miatt a hét elején biztos lesz még benne emelkedés. Abban bízok, hogy most már azért tartósan elkaristol 550, esetleg 600 felett. Itt ha akarnak, gyűjthetnek bőven papírt. Esetleg összehozhatnak egy dupla aljat.
Itt vagyok. Most jöttem vissza egy egyhetes síútról. Ott nem nagyon követtem az árfolyamot, utoljára 600-nál láttam, úgyhogy rosszul néz ki az árfolyam, bár inkább úgy éreztem, hogy 600-ról egy le-kör még lesz benne a héten, de nem voltam benne biztos.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.