Ez tök igaz, mármint, hogy nem igazságos a dupla adóztatás: áfa, vagyonszerzési illeték, tramzakciós díj, de egy lakás vásárlásnál a mostani formájában az energetikai tanusítvány is az. Az adókból lehet finanszírozni pl az oktatást, amivel több kiművelt főt lehet a piacra állítani, és esélyesen nagyobb termelékenységgel, sikerrel tudják az országot több bevételhez juttatni. 17 évet húztam le a közszférában hivatástudatból... és most én is felfelé szurkolok 4iG-nek.
Igen ma is érik a milliárdos forgalom,úgy néz ki van vevő,és ez stabilizálja most az árfolyamot 2500 felett jelenleg!Ennek örülök,a tegnapi nap 11 óra utántól kicsit aggódtam,meg zárás után is,hogy mi lesz ma!
Megkockáztatva a kitiltást az utolsó osztom a témával kapcsolatban. Ha a Tisza megnyerné a választást és néhány héten belül meglépnék az összes eddig kiderült (és még ki nem derült) megszorításokat, Magyar Péter sírva mondaná, hogy ő ezt nem akarta, de a szakértők meggyőzték, hogy nincs más út, hogy megmentsék az országot és csak néhány évet kell kibírni és azután eljön a kánaán. Sajnos elég idős vagyok ahhoz, hogy mindezt tapasztalatból mondjam, mert átéltem már ugyanezt a balos kormányzás alatt, hogy a választás előtti ígéret cunami (pld. az adócsökkentések kormánya leszünk) mivé fajult és kánaán helyett csődközelbe került az ország, ahonnan tetszik vagy nem, de a Fidesz rángatta vissza az országot. Befejeztem!
Azért se kell belemenni a politikában,mert annak csak birkózás,meg cirkusz a vége!úgyse fogjátok egymást meggyőzni,arra esély sincs itt,full felesleges belekezdeni!Azt ha kezdődik az adok kapok,annak meg sértődés,tiltás,örihari meg ilyenek lesz a vége!Foglalkozzunk a lóvéval,ki mit gondol a 4iggel kapcsolatban,vagy hülyeségekkel!A politika nem ér annyit,hogy ez miatt távozzon innen kellemetlen szájízzel bárki is!Jó a csapat itt a fórumon,ne basszuk ezt el!Írja be aki akarja,hogy kivel szimpatizál,vagy 1-1 mondatot,azzal nincs baj,nekem sincs ez miatt bajom senkivel,de nem kell ez miatt kesztyűt felvenni,meg vérre menő vitát kezdeni.Mindenkinek megvan az oka hogy miért ezt vagy azt favorizálja,azt ha az ok nem változik,akkor az álláspont sem fog!Szerintem.
Adókról annyit, hogy az nem jogos, ha már a megadóztatott jövedelmet újra adóztatják, csak azért mert több van. Lehet, hogy többet és jobban dolgozott, vagy okosabb volt. Arról már nem is szólva, hogy nem szórta el a pénzét. Ez az adó arra ösztönöz, hogy a sáv átlépése előtt szórja el a pénz, vagy olyan országba vigye ahol nem tudják lekövetni. Ennek az adónak mi értelme lenne így? Pont az lenne jó, ha aki gazdag minél több pénzt itthon fektet be és itthon költi el. Szerintem ez megint a sima átlagembernek szól, hogy szavazzanak rájuk, mert a gazdagokat megadóztatják és ez milyen jó lesz, stb. pedig pont, hogy nem, mert kiviszik majd a pénzeket pl. Ázsiába, vagy máshova. 4IGnél viszont ma is szép forgalom lesz. Tegnapi nagy hinta után folytatódik tovább a gyűjtés. 2575ft ls 794milla Napi átlag 2528ft felett!!! Eddig úgy néz ki, hogy igazam lesz, hogy lehet a 2500 alatti eladókat a táltos ledobta :D
Ne zavarjon az az apróság, hogy az állítólagos források információit hivatalosan is cáfolta már számtalanszor. A sajtó legnagyobb találmánya a "forrásaink szerint", meg a "rálátó forrás", stb. :)))))))
Vigyázz feel, nehogy tiltás legyen a vége :)) Hányszor bebizonyosodott már, hogy Magyar Péter nem mond igazat? "A társasági adó és a tőkejövedelmek adójának drasztikus emelésére is készül a többkulcsos szja bevezetése mellett a Tisza – tudta meg lapunk egy, a párt gazdaságpolitikai programján dolgozó forrástól. Értesüléseinket több egymástól független, Magyar Péterék adópolitikai terveire rálátó személy is megerősítette."
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.