Ahogy a Pannonplasztból geotermia lett, úgy a PannErgyből is lehetne olyan cég, amely a geotermia mellett a szélerőmű bizniszbe is beszáll. Végtére is zöld megy a zöldhöz!
A geotermia draga mulatsug. A szelenergia segit kisimitani a napon belulli nagy aramingadozas valtozasokat. Ezt nem kell megkutatatni, probafurni, stb. gyorsabban lehet telepiteni ha hozzafejlesztik a rendszert. Jönni fog ez is, csak hatrebb van a prio listan es kevesbe latvanyos.
Kapitány kapitány miért csak a szélerőműveket protektálja? Ejthetne néhány szót a geotermiáról is! - Úgy tűnik ahhoz nem ért vagy nem bízik benne, pedig az energia mixből kihagyni a geot több mint hiba lenne -, mert az bűn!
A kereslet-kínálat viszonya hajtja egyik vagy másik irányba. ÉN nem látok bele a befektetök fejébe, hogy ki akar éppen venni vagy eladni, ezért nem tudom neked megmondani, hogy ki és merre fogja "hajtani". Szept. 30 után pl egy új, 2800 körüli célár hozhat új befektetöket és veheti el a kedvét a mostani részvényeseknek attól, hogy eladják.
De aki szeptember 30-ig nem vesz, az elesik az osztalék mindkét részletétől és ha utána nem lesz új projekt vagy valami váratlan jó hír, akkor mi fogja majd az árat felhajtani?
Valljuk be őszintén, hogy ezt az osztalék dolgot nem értjük. Nyilván jó, hogy végre fizetnek osztalékot, hisz növekedni nem tudtak. De miért van, hogy két részletben, fél évvel eltolva és egyidejű fordulónappal?
Vajon benéz-e még az iszapba szeptember 30-ig? Szerintem igen! Úgy értem, hogy vehetünk még 2300 alatt. Én tartalékolok pénzt! (De ezt senki ne vegye vételi ajánlásnak vagy befektetési tanácsnak!)
Végre volt egy jó nap a Pannyban is! (Ritka az ilyen.) Gratulálok azoknak akik eladták és azoknak is akik vettek, tartják és még többre vàrják! Hajrá Panny!
Két mínuszolónak elárulom, hogy némi felárért vaslemez aljzattal rendeltem a konténer hàzat, mert tudom, hogy patkányok mindíg voltak, vannak és lesznek is! Ellenük viszont lehet védekezni!
PANNERGY