Az én jelenlétem is bizonytalan.Sajnos sokan így vagyunk ezért nem is tudnak a kisrészvényesek együtt szavazni.
Valakit lehet én is megbízok,akár Viktort.
Szeretném felajánlani, hogy amennyiben lehetséges meghatalmazást elfogad-e valaki a közgyűlésre. 12e részvényem van és nagyon szeretném, hogy a napokban közzétett határozati javaslatról döntés szülessen. Én sajnos a közgyűlés hetében külföldön leszek.
Törölt felhasználó2016. 04. 04. 10:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
A mohóság, kapzsiság nálam is szinte mindig közrejátszott, de hát pont ez miatt a tulajdonság miatt döntenek úgy az emberek, hogy tőzsdén "viszik vásárra" a pénzüket, és nem bankbetétben tartják azt.
És ez így van jól.
Türelmetlennek ellenben még fiatalon sem voltam türelmetlen. Addig tartogattam pl. a MÜSZI részvényeimet, amíg 0 Ft-ot, azaz nulla forintot értek a végén.
És most is tartogatom a Pannikát, mert nehezen tudnám lenyelni, hogy közel megfeleztem a benne lévő pénzem. (Aztán lehet, hogy a végén még felével sem tudok majd kiszállni.)
Én azt szerettem volna jelezni, hoyg szerintem elég sok.
Törölt felhasználó2016. 04. 04. 10:05
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2016. 04. 04. 10:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én annyi idősen, mint ön most, már egyszer elveszítettem mindenemet, sőt, még annál is többet.
Mert mint Andre Kosztolany-tól tudjuk, "Nem is igazi tőzsdés az, aki legalább háromszor nem ment már csődbe."
Én megyek.
Az első ha jól gondolom határozatképtelen lesz, mert mindhárom nagytulaj együttes jelenléte is kevés hozzá.
Tehát 2016. április 28.(csütörtök) 9.00 óra
PANNERGY