A közgyűlésen hivatalosan felmentvenyt kéryek és kaptak,így jogilag nem támadók,papírjuk van róla,h a cég érdekében dolgoztak. de jó lenne tudni,mi van a háttérben..
Törölt felhasználó2013. 05. 29. 18:44
Megkérdeznék egy két vezetőt a hűtlen vagyonkezelésről mi jut eszükbe?
Szerinted még ez a vezetés van mitől fog visszatérni a bizalom,a másik itt sokan középeurópa legnagyobb projektjét emlegetitek.Kérdezem én,ha ez akkora jelentőségű lenne,mi indokolta az ilyen fajta átadást,ezt magyarázza meg nekem valaki.Itt valami nagyon nem stimmel.Erre büszkének kellett volna lenni,nem pedig szégyellni.
1000 fölé az első mályi kút meglepően jó teszteredményei után ment fel az árfolyam, tehát a pozitív várakozások miatt. Utána azonban jött az MNYP-k felszámolása, a miskolci projekt jelentős csúszásai, majd a nagytulajdonos Lazarus kényszerlikvidálási hercehurcája. Én ezt a három fő okát látom az árfolyamesésnek, ráadásul közben a bizalom is odalett a cégvezetés iránt.
Nananjn ! AZ ÖK a maga pici /10%?/részesedésével és mögötte az állami jogalkotással úgy megvágja/hatja/, hogy betörik az orra.
FENYEGETETTSÉG, /bizonytalanság/ a kulcsszó.
Ettől fél a nagyobbb befektető és távol marad.
A picik meg óhatatlanul szórakoznak itt 10-20-30 ezrekkel fagyipénzért esetleg összejön egy vacsora. hihih.
Törölt felhasználó2013. 05. 29. 16:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
Egyszerű: minel lejjebbről indul, annàl jobb lesz a beker. ar. SZVSZ broki cegeknel 2 ember felvaltva nezi a konyvet, nehogy az elso megiindulasbol kimaradjanak...
Amelyik cégnek sok pénze van, az csinál saját céget.
Ide pénz befektetési alapoktól jöhetne, de az meg nincs. Az emberek megélni nem tudnak, nem hogy befektetési alapba pénzt rakni.
A nyugdíjpénztárakat meg kinyírta a fidesz.
Sajnos a cégek is épp hogy csak megélnek, nincs felesleges lóvéjuk befektetni. A cégek (1-2 kivételtől eltekintve) egyik napról a másikra élnek. Az állami beruházások is gyakorlatilag megszüntek, amelyek meg nem, azokat a fidesz haver cégek kapják.
Szóval itt a béten nincs pénz, és nem is tudom honnan lesz.
PANNERGY