Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 04. 18. 08:32

K&H Értékpapír (KBC Equitas)  

A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.

link

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
xy2003 hétfő, 15:42
Előzmény: #6325  aytif1

ott volt?soha nem láttam csak a terminálnál. 
Aktív megbízások és mai tranzakciónál aktívnak mutatja a már teljesült megbízást és a megbízási ablak sem nyílik még mindig ki teljesen.
aytif1 hétfő, 14:46
Előzmény: #6320  valcsi62
A KERESKEDÉS menüben látok némi fejlesztést. Eltüntették a könyvet.
 Ti látjátok valahogy? Most ezért ne kelljen már az újba belépnem.
fhbl hétfő, 09:50
Előzmény: #6319  gipsy

Jó hogy felhívtad őket!
Én is a távozáson gondolkodom.
gipsy
gipsy hétfő, 09:48
Előzmény: #6322  valcsi62
Nagyon Köszi!
valcsi62 hétfő, 09:46
Előzmény: #6321  gipsy
gipsy
gipsy hétfő, 09:43
Előzmény: #6320  valcsi62
Melyik linken?
valcsi62 hétfő, 09:42
Előzmény: #6319  gipsy
Újból elérhető a régi.
gipsy
gipsy hétfő, 09:35
Én most felhívtam őket és elmondtam, hogy itt a vége, először is a reál timot azonnal szüntessék meg, jövő héttől pedig a többit, a pénzt utalják ki a folyószámlámra. ugyanis semmit nem látok belőle egy hete
DemonHill
DemonHill hétfő, 08:55
Előzmény: #6315  LorinczyAttila
Jó lenne ha betartanák a szavukat!
aytif1 2026. 08. 26. 17:00
Ez jó hír köszi! De akkor most milyen katasztrófán törik a fejüket?
DemonHill
DemonHill 2026. 08. 26. 15:34

Én most várok hétfőig.
Addig nem kötök ezen a felületen.
LorinczyAttila 2026. 08. 26. 13:54
Nekem ma válaszoltak:
Tisztelt Ügyfelünk,
a régi kereskedési rendszert legkésőbb augusztus 31-én újra elérhetővé fogjuk tenni, nem tervezzük, hogy szeptemberben a régi felületen leállás legyen.
A régi webtrader felület kivezetésére a közeljövőben nincs tervünk, amennyiben ez változna, úgy ügyfeleinket előzetesen tájékoztatni fogjuk.Észrevételeit továbbítottuk illetékes osztályunk felé.
Kapa23 2026. 08. 26. 12:21
A fő gond, az, hogy lassan három éve lesz annak, hogy átvették az állományt és azóta nagyjából zéró változtatás/fejlesztés történt. "Nagy dérrel és durral" felmérték az igényeket és azóta semmi... Ha az lenne a kommunikáció, hogy "ez van , ezt kell szeretni" az is jobb, mint a ködösítés, sunnyogás, nulla vevői kommunikáció.Többször rákérdeztem már, hogy mikor és milyen fejlesztések fognak megtörténni. Válasz: general bullshit. Semmi terv, semmi határidő, semmi fejlesztés, semmi felelősség... Szóval sok sebből vérzik itt az egész és nem csak a fejlesztői csapat vezetőjét, de a vevői kapcsolatokért felelős vezetőt is meg lehetne kérdezni erről-arról....
Uhura
Uhura 2026. 08. 26. 11:29
Előzmény: #6310  Lizi
Érsd már meg nem csináltak új rendszert hanem a Patria saját rendszerét módolták a magyar viszonyokra. A régi rendszert felejsd el azért nem azt használja mert érthető okból egy másik rendszer kéne összekötni a sajáttal, rádásul az egy másik cég tulajdona, fejlesztése volt. Kész pont. Nincs miért sírni a régi soha nem lesz már ez van. 
Uhura
Uhura 2026. 08. 26. 11:09
Előzmény: #6310  Lizi
Én értem a te problémadat csak szeretném megértetni veled, hogy a te igényeid nem biztos, hogy priorítas - minden rossz szándék nélkül - akkor amikor 100k cseh ügyfél meg nem veri az asztalt, meg x orszagban kell több pkatformot üzemeltetni különböző joghatósági környezetben egy informstikai szervezetnek 4-5 platformon azonos adatbázisból dolgozva egy szigorú pénzügyi környezetben a mai info biztonsági helyzetben.
Ezt azért jó lenne megérteni neked is. Mert te kizárólag a saját szempontjaidat nézed de azért ezenkivül meg 1000 masik van még akkor is ha 5000 hasonló problémaval rendelkező tetestársad van, és általánosan véve igazad van. 
Uhura
Uhura 2026. 08. 26. 11:03
Előzmény: #6305  DemonHill
Megnéztem éves díjbevétele 21.4 milliárd körül lehet,   8 milliárd körüli adózás utáni nyeresége volt. Emelkedik. Ez kb azt jelenti , hogy valahol te 5 milliónyi dijat fizettél be, én kb 2 milliót az előző évben.  Ha ezt vennénk közép értékeknek valahol 6-8000 ügyfele lenne. Ennél jelentősen több van. Vagyis nagyon magas a kisebb forgalmu 100 misi alatt átlag ügyfél. 
A 20%-ra csak annyit: ha megnézzük a fejlesztési, üzemeltetési költségeket nem biztos, hogy a 20% a költség és bevételi oldalon ugyanaz. És lehet te nem vagy a profit hozo 20% -k ban. És lehet a day traderek sincsenek. Mert annyi kedvezményt kapsz díjból hogy te már forgalom, asset, ügyfél arányosan kevesebbet hozzol, de szerver terheltség stb ben meg többet visszel. 
Lizi
Lizi 2026. 08. 26. 10:41
Előzmény: #6299  Uhura

Ha nem akarod erteni a mondokam lenyeget, akkor nincs ertelme koptatni emiatt a billentyuket mert magyarazatot lehet talalni mindig mindenre. 
Volt egy tobbe kevesbe mukodo rendszer amit elfogadott mindenki, és most le akarjak cserelni egy rosszabbra, amire rengeteg panasz van. Ez a lenyeg.
Ha egy rendszert akarnak fenn tartani, akkor nem kellett volna pénzt kolteni az uj rendszerre, hanem hagyni hogy menjen a meglevo ugy ahogy volt mert mukodott. Ilyen egyszeru.
Uhura
Uhura 2026. 08. 26. 10:25
Előzmény: #6306  DemonHill
Nézd ez egy leegyszerüsítő megközelítés csak az elvet akartam érzékeltetni. A lényeg, hogy nem 1:1 -ben igaz és nem mindenkire hogy a jobb -> több -> nagyobb . 
Van az a halmaz méret ahonnan egy jól körülírható tömeg jobb mind a teljes halmaz. Nem hiába csinálna előfizetöi csomsgokat a ala cart menü helyett ... a standardizálás, klaszifikálás, vállogatás mindig is rendezőelv lesz nagy merítés esetén. 
Amúgy megibt halkan jegyzem meg a Ptrianak andros, iphonos. Symbianos felülete van , és van web trader felületből is premium meg van windowos platformjuk is. A kérdés ezeket mindenki együtt fejlesztik vagy a magyar fióktelep portolja es felügyeli a magyart ....? 
Lizi
Lizi 2026. 08. 26. 10:19
Előzmény: #6297  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Van szamlam az ibkr-nel is de ott nincs otp, mol, richter, stb. certi kereskedes. Magyarorszagi brokernel kizarolag a certik miatt vagyok. Ha az ibkr-nel meglenne az osszes certi amivel kereskedni szoktam, mar nem lenne magyarorszagi brokernel szamlam, es ezzel nem vagyok egyedul.
Uhura
Uhura 2026. 08. 26. 10:19
Előzmény: #6305  DemonHill
Nézd nem tisztem védeni őket, direkt megnéztem 138 milliárd csehkoronás vagyont kezelnek , ez kicsit kevesebb mint 2500 milliárd ft. Nem tudom a 2 milliárdos forgalmad daytradből vagy enél kisebb intenzítású ügyletekből áll, de vegyük azt, hogy ez az asset értéked mert ha naponta daytradben vagy es 100% meforgatod akkor 10 milliós asset alatt vagy. Vagyis a nagyobb számmal  is az összes kezelt vagyon 1%-a alatt vagy a kisebbel meg hobahar sem. Te ezzel a magasabb  értékkel már tudnal befolyásolni és még is "szarnak" a fejedre .... akkor a többi kicsi mit mondjon ?
DemonHill
DemonHill 2026. 08. 26. 10:15
Előzmény: #6302  Uhura

"És láss csodát a Pareto elv szembe jön és rájössz az ügyfelek 20% hozza a profit 80%-áz, es csinálja a költség adott részét, ha szerencsés cagy akkor a két 20% nem fedi egymást és máris az üzlet modelled olcsóbb, nagyobb profitú lesz."
Ha Ön főnök, akkor nagyon rosszul gondolja, mert ebben az esetben a felső 20% nem fogja hozni a profit 80%-át mivel kevesebbet tud trédelni. Éppen az alsó 20%-ot nem fogja érinteni az új helyzet. Mivel nem trédelnek napi szinten, nekik megfelelő lesz ez is.
DemonHill
DemonHill 2026. 08. 26. 09:53
Előzmény: #6302  Uhura

Hát én közel sem így érzem a közel éves  2 milliárdos forgalmammal!
Gondolom ezzel a forgalommal beletartozom a felső 20%-ba.
A véleményem, észrevételeim nem érnek semmit!
Mikor a Patria átvette a céget, megkérdezték hogy mit szeretnénk, min javítsanak.
Figyelembe vették ezeket a kéréseket, észrevételeket?
Én úgy gondolom hogy nem, sőt rontottak sok mindenen.
Ez a hét pedig világossá tette számomra hogy ez "új megújult webtrader" napi trédelésre alkalmatlan.
A fenti éves forgalomnak búcsút lehet inteni!
Ha ezt akarják, akkor maguk alatt vágják a fát!
Uhura
Uhura 2026. 08. 26. 09:12
Plusz annyi az ügyfélszám, bevetel, profit, alaklmazott nem egyszerr skálázodik vagyis ezt is vedd számításba. 
Meg azt hogy 10k vs 100k 
gipsy
gipsy 2026. 08. 26. 09:12
Felhívtam őket, hogy nem tudok se a régibe, se az újba belépni. Azt mondja az ügyintéző, hogy fényképezzem le a belépő oldalt, hogy mit ír ki. Mondom neki meg se mutatja a belépő oldalt, hanem kiírja, hogy az ön böngészője nem felel meg a rendszernek. bediktálom a chrome adatait, erre azt mondja, hogy nem érti, mert az enyém frissebb, mint az övék. Se belépmi, se reklamálni se semmi. Ez mondtam évek óta, hogy egyszer csak bekövetkezik a "szétteszik a kezüktet" és bemondják, hogy rendszerhiba. na, a rendszerhiba azt nem lehet pofán vágni, viszont a pénzed eltünik. Ez a digitális börtön.
Uhura
Uhura 2026. 08. 26. 09:10
Előzmény: #6301  Metwolf
Nem akarnék le ereszkedő, kioktató lenni de a felvázolt elmélet nagyon tetszetős mitől lesz egy vállalkozas jó és még igaz is, én is követtem ezt a felfogast . De van az a pont amikor elérsz egy méretett, ügyfélszámban , pénzben, hírnévben, piaci hatásban és elgondolkozol azon a tézisen :
Több ügyfél vagy magasabb profit. 
Ekkor megvizsgálód, hogy az ügyfelek nejik része hozza a profitot menyi részét, majd ezt a költségekre is elvégzed. 
És láss csodát a Pareto elv szembe jön és rájössz az ügyfelek 20% hozza a profit 80%-áz, es csinálja a költség adott részét, ha szerencsés cagy akkor a két 20% nem fedi egymást és máris az üzlet modelled olcsóbb, nagyobb profitú lesz. 
Ettől még lehetsz szamarítánús és régi vágású de ennek is vannak határai. 
Ugyanezt megcsinálhatod alkalmazotokra, beszállitokra, osztályokra, szolgáltatasi szektorokra. Az eredmény a kevesebb többet hozó ügyfélre fogsz fokuszálni. 
Ennyi, a többi rizsa meg fugázi. 
Metwolf
Metwolf 2026. 08. 26. 09:01
Előzmény: #6292  Uhura
Erre csak annyit tudok mondani, hogy jobb szolgáltatás ---> több ügyfél ----> nagyobb profit & jó céges hírnév. De persze értem, hogy nem alkalmas mindenki vállalkozónak, ez nem vitás. Ezek ilyen alap dolgok, nyújts jobb szolgáltatást ez jelenti azt, hogy fejlődik a céged és ha olyant nyújtasz ami jó és több ügyfélnek tetszik át fognak hozzád menni és ott költik a pénzüket amiből egyenesen következik a jobb eredmény. Szerinted a Random miért nőtt akkorára és végül miért vette meg az Erste? Ők voltak az iskolapéldája annak, amiről beszélek.

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek