Miről beszélsz okoska?? Ennyire nem lehetsz már analfabéta egy charthoz, főleg hogy alatta ott van a magyarázat is, hogy mikor milyen esetben..... Felfelé is ott van a céláras pingvin a piros nyíl végén, csak látni is kéne, nem csak nézni! Ott a többi chart mellette, vagy 10db, amin látszanak a magasabb tervek, felfelé és hol várható lefordulás és hol fordult le!!! Tudom ez magas.. Az utolsó chartot, direkt a vakhangyáknak nagyítottam ki és ezért nem látszik a lejjebb, vagy a feljebb lévő szint, célár. Azt meg alapból tudni kéne, hogy amikor csökkenő trendbe váltunk át, akkor a felfelé irány, célár nem releváns, esetleg a hosszú távú trend esetén, ha van ilyen felvázolva.
Amikor hétfőn a brókered tanácsára vételen gondolkodtál, akkor írtam ezt neked: "Uco! 2500-nél óvatosan, mert ha bemegy alá, akkor folyt. köv. a dupla csúcs lába...📉 Ennyi röviden. no kapkodás, a ta lépésről lépésre halad...👍"
A chart alatt pedig részletes felvázolás olvasható!
Nem ártana visszaolvasni a kommenteket, főleg ha másoktól kérsz véleményt, vagy bizonytalan vagy! Tőled meg egy elemzésre adott kritika, az kimondottan vicc kategória! 🤣🤣🤣 Na sok sikert Uco! 👍
Mtelekom