Nyilván. De azzal nem megyünk előre, ha az új ellenzék éppen azt fogja csinálni, mint azok, akik most kerültek hatalomra, mert akkor minden marad a régiben. ( sajnos a COVID járvány mindennél világosabban megmutatta, hogy valós alapja van a széthúzásos narratívádnak) Talán mindkét oldal változtat picit. Pl. akkugyárak nyilván nem fognak bezárni, amikor éppen most futtatják fel a termelésüket és jelentős igény várható ezekre a termékekre a következő néhány évben. De az a kampány mód volt, most jöhet a realitás. A fiataloknak meg nyilván elegük van abból, hogy ugyanazt eszik gyerekkoruk óta. Másra vágynak, ez teljesen természetes. Én világ életemben ellenzéki szerepben éreztem magam jobban, mert a regnáló kormányt és vele az aktuális hatalmat védeni annyira gáz. Az EU pénzek szerintem pedig nagyon gyorsan meg fognak érkezni, ha azt tesszük, amit elvárnak ( persze ez sok kérdést felvet ). Én inkább attól tartok -bármennyire is állították az ellenkezőjét- , hogy nagyon meg fognak sarcolni megint mindenkit. De akkor meg leváltjuk őket :))
Mtelekom