Kicsit hiányolom az elemzésből az inflációt. A nagy emelkedés előtt nekem egy ház ára volt benne. Most is annyi van. Pedig semmit sem csináltam . Szerintem egyáltalán nem ér többet a részvény.
a tudás, a tapasztalat és a szerencse is az oldaladon állt. :) Ahogy péntek reggel írtam, én egy nullás záróval is elégedett lettem volna, ezért most vélhetően az vagyok. :) A forgalom is kicsi volt (általában és a többihez viszonyítva is), de ez még az én várakozásomat is alulmúlta. De összességében én is hasonlóra számítottam.
Igen, csak az a baj,hogy nem menekült senki ma ide, mert kb marginális volt a forgalom benne. Átlag alatti. Azt gondoltam,hogy a tolvajrészvényekből jön friss pénz ide, de nem... és ez szerinteminkább azt bizonyítja, hogy nem kisbüfik adnak el, mert azok ide találtak volna. Csak pénzmenekítés volt ez a mai szerintem, vagy piaci próba, hogy 1%-nyi 4ig, Opus, MBH, Rába vállalat érték kivétele mekkora árfolyamcsökkenést okoz.
Jaja, nem baj... én nem szoktam semmilyen hozzászólást megbánni. (Sokszor röhögök a sajátjaimon is.) Nincs, és nem is volt soha 4iG-m. Nekem ezek a tolvaj-részvények a "bottal se" kategóriába estek. Ellenben fundás MTel szerelmes fun vagyok. Pedig, mint ex munkavállaló haragudhatnék is az ex mhelyemre, de valójában ez egy jó cég, így már akkor tulajdonos voltam, amikor még ott dolgoztam, és az idők folyamán folyamatosan növeltem a részesedésemet.
Hát ilyen nekünk nem adatik meg. Nekünk a családi vagyon és megtakarítások megfontolt befektetésével kell vagyont megtartanunk és építenünk. Amúgy aki akar jót szórakozni, vicces kis adok-kapok van a 4iG Nyrt reszvenyesek fórumban. MTel relevanciában is...
bét-n közleményben megnézhető, részvénytulajdonosi programjuk (forájdzsi) volt (vezetőknek) ebbe betett a cég halom rv-t 17xx áron, január elején tucat kiválasztott ebből akár fél millió db-t vehetett és másnap!! a cég visszavette tőle az rv mennyiséget 180 napos tőzsdei átlag áron 37xx ért. Ügyes. (hát igy lehet egy nap alatt 1 milliárdot keresni)
Ezek a papírok tipikus példák arra, amikor nem a funda árazódik, hanem az igéretek, hangzatos akvizíciók, Pentagonos meg Emirátusokbeli kávézások, hátszeles közbeszeken megszerzett állami milliárdok. A Rába állatorvosi ló, mert ott a funda alapján közel az üzembezárási pont. Annyira padlón a vállalat, hogy csak a jövőbeli tervek és igéretek érnek bármit is... ja meg az ingatlan vagyon amin ülnek. Nagyon sajnálom, de szerintem ott a vágyak nem is árazódnak ki teljesen. . Hogy ne legyünk teljesn offtopicok: MTel szempontból ugye a 4iG (One) a jövőbeli izgalom forrása és ugye a 2Connect...
Mtelekom