Teszt üzemmód van és ott vannak a likvidek akik spreadből élnek. . Ennyi. Több napra tippeltem az 1840 szinthez, holnapi napra figyelek ám. SE mai nap ment 10x netto. Vagy Lyoni keco v. Budai valami.
Üdv, vagyok ám még, csak nem ragadok billentyűzetet...:):) 17xx-es árfolyamon vennék még én is, ha nem ragadtam volna Ricsibe szügyig, de nem hiszem, hogy tartósan marad telko ezen az árfolyamon, pláne, ha q3 hozza majd az elvárt számokat (lassan 1 hónap és gyj)
A hónapvégi zárás mindig hoz egy kis „színházat”, főleg a Telekomnál, ahol kevés papír van forgalomban és pár nagy kéz simán el tudja billenteni a nap végi árat. Ilyenkor jön a “záróba beöntöm – majd visszaveszem” játék.
Végre előjött a lényeg, hó végi zárás. Engedtessék meg nekem, mint aki 20 éve követi a telekomot, hogy a mai többi vészmadárkodáson elmosolyogjak. Sőt még akkor se lennék elkeseredve, ha netalán tovább esne (sőt).
A 1786-os fibo másodjára elesett, most a 1734-es szint készül fel.A csatorna alja 1680-on van, de addig még kell fordulat is, mert az RSI szét van hűtve. https://invst.ly/1cj-uy
Szia, bármi lehetséges és egyébként igazad van és mégis minden pozitív hír, várakozás, tényleges eredmények és jelentések ellenére a tények mást mutatnak. Ez korrekciónál több volt. A Q3-as jelentés talán megmozgathatja. Bár kiszálltam és bevallom csábító visszaszállni 1800 alatt, de inkább nem. Felülbírálom magam, a 2000 Ft szerintem jövő év közepe. Mindenesetre figyelemmel kísérem a papírt, mert maga a vállalat szerintem jó, eredményeik jók, de a piac mégse értékeli.
Mtelekom