Nem gondoltam volna, h idájg lejövünk (osztalék előtt) ügyesek voltatok. Mindazonáltal kitartok azon véleményem mellett, hogy hosszútávon magasabb csatornában kellene folytatnia az emelkedést, nem a korábbiban.
És akkor ők felmondják a magyar TKOM-előfizetésük, vagy azért még megtartják, most, hogy elvileg olcsóbb lesz? (Vagy legalábbis nem lesz drágább.) Úgy látom nem mondták fel az előfizetéseket, de mégse emelkedik...
Beárazza a világ, hogy egy kontrolálatlan idióta ül a legnagyobb hatalmú pozícióban. Ebből nem holnap vagy a jövő héten lesz kilábalás. A Telekomnak annyi a szerencséje, hogy jó fundamentális állapotában kapta el a sz@rvihar. De azt ne gondolja senki, hogy amikor 7% feletti mínuszban van az OTP, mint a legnagyobb súlyú papper, akkor majd ez fordul. Majd fordul, nem nem most.
"Nagyot ment, sokan realizáltak. Aki meg feljebb szállt be, az stoppolt. Szépen látszik, hogy már konszolidálódik, összeszedi majd magát." --- Egy régi itteni kifejezéssel élve: bázist épít. :)
Osztom, és ami még fontos idei és jövő évre, MT költségcsökkentési tervei, beleértve az energia felhasználast és a cég működését. Infrastruktúra egy részének és bizonyos területek kiszervezésével karcsúbb, rugalmasabb és optimálisabb vállalati struktúra, MT saját AI-val támogatva. Pilot DT mintára már elindult.
Én ma vettem részvényt. Ilyen árfolyamon nem látom kockázatosnak. Annyit hoz, mint a FixMÁP, amit árfolyamban fog, az pedig már mind plusz. Nem is értem igazán az ilyen mértékű visszaesést.
Hasonlot varok mint amikor a bankok kotelezoen ertesitettek az ugyfeleket h mennyi hozama van az allampapirnak Most pl ki kell kuldjon az mtel egy levelet a lakossagnak hogy ha ide es ide klikkelsz akkor 10% alapdíj kedvezményt kapsz egész évre. De ha nem kéred és maradz pl a 10e ft havidijban akkor kapsz egy jobb csomagot, tobb adattal
Mtelekom