-Bőven kieste magát-MA-50 is érintve volt és a hosszú távú emelkedő trendvonal is.-Ez 1562 ft. -MA-50 pedig 1550 ft! Egy felpattanás illene 1640-1650 ft-ig innen.
olyan 70x leírtam már, hogy a nagy esések mindig volatilitást hoznak. soha nem egy-két nap alatt és nem egy irányba mozgással rendeződnek a dolgok. gyengébbek kedvéért tettem oda a zöldet hogy értsük: ez nem egy darab lefelé mutató vonal lesz, hanem le-fel-le-fel. mindegy, aki érti, az érti. ez is csak egy teoria. én most kivárok, van amikor szeretem a csapkodást, de van, amikor inkább kimaradok belőle.
Akkor ketten "károgunk " 😅, mert tegnap írtam, hogy ma is esés lesz és ha az 1580-as szint nem fogja meg, akkor várható az 1430 is.😬 Véleményem szerint a certit is kiütik , ha csak leszúrással is, de kiütik. És nem károgás, csak én így gondolom a hírek és a chartok alapján. Ha nem így lesz, nem lesz igazam, annak örülni fogok 😊
Marci miniszter holnapra rapportra hívta a TKOM cégeket (TELEKOM, 4IG, Yettel), hogy vázolják az elképzeléseiket hogyan tudják minimum 10 százalékkal csökkenteni a tarifáikat.
Nem figyeltem a Telekomot, vki el tudja mondani, hogy mi változott, miért esik ennyire? Többnek tűnik, mint szimpla korrekció. Jön vmi extra telekom adó megint?
Egy ilyen korrekció nem egy nap alatt megy vége. Lesz még itt fel-le rángatás. Eddig nagyon kiszámítható volt a papír, főként 1400-ig felfelé hiszen nem voltak nagyon komoly visszaadások. 1430-1725 között azért megvolt egy expo is, úgyhogy ott már nagyon kapkodóssá vált. Nem gondolom, hogy 1200-as szintre menne, csak megírtam, hogy hol a 200-as mozgó.
Mtelekom