Ne mit kell hőbörögni jövőre szavazás lesz az ikszet oda kell húzni.. Addig mentek a háborús plakátok hogy soha nem született ilyen kevés gyerek dehát háborúba ki akar gyereket nem tudom megérte a háborús kampány is
Ne mit kell hőbörögni jövőre szavazás lesz az ikszet oda kell húzni.. Addig mentek a háborús plakátok hogy soha nem született ilyen kevés gyerek dehát háborúba ki akar gyereket nem tudom megérte a háborús kampány is
Nagy Márton az iparnak is megmondhatná, hogy mondjuk 10%-al növeljék a termelésüket, vagy ugyanennyivel növeljék a foglalkoztatottak számát. A béreket is közelíteni kellene az európai átlaghoz, ezért a béreket növeljék, míg a termékek árait csökkentsék. Nekem még van egy tekercs alumínium- fóliatekercsem amin rá van nyomtatva tejföl ára : 4,7Ft . Ezt fel tudom ajánlani. Szerintem ezekkel a módszerekkel annyira egyszerű irányítani a gazdaságot. ( korábban ez már egyszer majdnem sikerült)
Tegnap pánik volt. Sokan realizáltak, ami teljesen érthető. Ma sem várok mást, legfeljebb már nem pánikszerűen. Nagyon érdekes, hogy az 1,7 milliárdos visszavásárlás utolsó napján durván megemelkedett a beszerzési átlagár. Ez jelent valamit? Nem tudom, de nekem az jön le ebből, hogy a feltételezett gyűjtögető intézményiek vagy nem adtak a korábban összegyűjtött pakkjukból, vagy egyáltalán nincsenek is nagyobb, erre a célra gyűjtött pakkok. Ha mégis, akkor nem állnak túl jól mennyiségileg, hogy engedték felszaladni. Mindenesetre a közel 40 milliárdos vételi mennyiséghez képest az 1,7 milliárd, ami az előző rallit okozta eltörpül. De a legfőbb kérdés néhány éves távlatban, hogy meddig veszi magát. Egyszer csak leáll, vagy a 90% elérése a cél.
"Private Banking friss:-MTelekom napi: Az elmúlt héten kis dupla tető formációt alakított ki, amelynél az 1720 letörése okozhatott esést." --- Ahha, biztos, hogy az 1720 letörése miatt mentünk le 1592 forintig.... :)
-Jó napot! Élelmes intézmény tegnap-a 2026 tavaszi SRV-re szépen tudott papírt gyűjteni. -Amúgy a régi csatorna emelkedő trendvonala-1562 ft-nál húzódik. --Private Banking friss:-MTelekom napi: Az elmúlt héten kis dupla tető
formációt alakított ki, amelynél az 1720 letörése
okozhatott esést.
A tegnapi nagy forgalmú eladási nap miatt az
emelkedő trend is veszélyben lehet.
A meghatározó emelkedő trendvonal törése lehet
majd tartósabb korrekcióra utaló jelzés, amely az
1562-es kisebb természetes szintnél fut.
A tegnapi heves esés miatt emelkedésben eladás
keresése is szóba jöhet már.
Ellenállások: 1750; 1812; 1875.
Támaszok: 1562; 1500; 1437; 1375.
Korrekciót várok, de ha lejjebb megy, akkor veszek még: jön át a pénz a MÁK-ból. (A tegnapi "bent felejtett" vételem 1700-on nem volt túl sikeres az 1592 forintos napi alj tükrében.)
Mtelekom