miért lenne akkor ilyen sűrgős??Pár nap alatt??Talán lehetséges,hogy valamiért brutál emelkedés jön?? Lehetne ezen is agyalni sokat,hosszú évekig szart sem ért,most meg elkezdett a cég jó irányba fejlődni (habár én csak szart hallok róluk és nem ott vagyok előfizető),mindegy,a reklám jó fejlődik a cég,van még benne jócskán,hogy fölé menjen a mindenkori csúcsnak!
kár ezen agyalni szerintem,kurvára veszik ma is tegnap is és nem csak az srv.hanem ez pozitívan hat a további vételekre is és még ki tudja mi készülhet a közeljövőben,amit már valakik tudnak hónapok óta!
ahogy elnézem bőven véget is érhetett az srv menet (könnyen lehet elment az 1.7 mrd keret). Most már azok maradtak a placcon, akik itt az 1760-70-s tartományban már nem kis hasznot vágnak zsebre (és úgy gondolják ennyi elég is).
szegény alan, azt is érdemnek tartja, ha válaszolnak egyáltalán az írására (nem döbben rá, hogy ennek eredője egyféle sajnálat irányába). Mert mi lehet más, ha szerinte a tőzsdézőnek egy emelkedésben nyert pénz tudata az fájdalmas lesz, ha valaki rámutat a nagy "tényre", hogy szerinte ez az emelkedés mutyi eredménye.
már csak azért is könnyen lehet ma az srv keret lezárása, mert a hét 3 napján összesen 1 milliárdért vettek (998 millióért) tehát csak 700 millió maradt, azaz csak meg kellett ma duplázni az elmúlt napok átlagos srv mennyiségét.
Mtelekom