Azért 15-év szenvedés után most vagyunk 8-9 hónapja emelkedő pályán.- Igazából nemrég indultunk be,szerintem szerényebben,de emelkedni fogunk a következő 2-évben. Az Állam hatalmas kamat kiadását a PMÁP-ra erősen csökkenteniük kell,ez vitte el a hiányt! Az 1200 ft feletti árfolyam egy év múlva reális.
... lehet! De lehet, hogy óriásit zuhan, mert kiszámíthatalan a kormány gazdaságpolitikája, az adózás változása (újabb extra terhek kiötlése a nyereséges multikra, ami a levegőben van) a forint gyengülése, a DT emiatti üzletpolitikája, stb., stb.. Én már pár tuti +-os jövendölés ellenére csúnyán megégettem magam ezzel a rv-vel. A tőzsde nem statikus, tervezhető, hanem erősen kiszámíthatatlan, mert rendkívül érzékeny.
"kleine fische, gute fische" irod , ha a többség igy gondolkozna ahogy irod , pár milliárdossal szegényebb lenne a Föld , van olyan részvény ami 1000x 100xözódott 98 óta , /Apple , Porsche pl/ Persze nem azt akarom irni hogy a Telekom is ilyen lesz , spekázók adják el 15% haszonnal 1hónap után
Úgy látom, ti többnyire nagyon fiatalok vagytok és optimisták. Én már '98-ban is tőzsdéztem, ezért láttam 1850-ről harmadára-negyedére (sőt!) zuhanni ezt a papírt minden ésszerű magyarázat nélkül. Szerintem aki 5-600 körül vett, annak érdemes megfontolni, hogy még az osztalék fizetés előtt eladja, amíg ilyen magas az árfolyam és van forgalma. Ezzel esetleg megúszható egy vaskos veszteség és bezsebelhető több évi remélhető osztalék. A különadókat idén nem fogják kivezetni, sőt... Ez az érzésem, de mindenki maga dönt. "Kleine fische, gute fische", tartja a mondás
Mtelekom