ha őszintétet akarok mondani, gőzöm sincs meddig megy. Korábban már írtam azt gondolom 594-600-s tartományból fordul vissza ( a második pakkom eladását már 557-től folyamatosan emelgettem és most 594-re van téve)
Ma jött egy üzenet az erste-től, értesítés tranzakcióról. - Mi lehet ez,én nem kezdeményeztem semmit tegnap! Hát a certi akció, a jutalék felét adták vissza. M-TEL TL-Ha az Erste online felületein most kereskedsz certifikátokkal és warrantokkal, akkor a tranzakciós díj 50%-át, maximum 200 ezer Ft-ig jóváírjuk!*Kire vonatkozik az akció?
Minden Erste értékpapírszámlával rendelkező ügyfelünk részt vehet az akcióban.
Meddig tart a kedvezmény időszaka?
Az akció szeptember 1-től kezdődik, és 2023. december 31-ig tart.
Hát igen,új dimenzió lesz,ez stabilan fog 70 ft osztakékot adni 2025-ben, így az árazás még 30%-os diszkontot ad jelenleg a fair értékhez képest.- Ilyen osztalékhoz még nem itt van az ára! Nincs is sok eladó,alacsony forgalommal megyünk!
-Jó napot! Private Banking friss:-Az Mtelekom az egyetlen, ami jól néz ki, bár a napokban elérheti a várt 578-594 közötti zónát, ami megállást, korrekciós fázis hozhat. A hosszú kép kedvező, a korrekciókat majd vételre lehet érdemes kihasználni. -MTelekom napi: Lassan megérkezik az elvárt célárhoz, amely a korábbi 437 áttörésével aktiválódó fej-váll fordulós mintából adódott. A számított érték az 578-593 közötti zónában találhat egy erősebb lokális csúcsot. A hosszú kép igen kedvező, majd a korrekció mértéke és meredeksége döntheti el, hogy mi várhat rá később, ezért a jelenlegi minták alapján mérsékelt korrekcióra lehet nagyobb esély. Ellenállások: 578, 594. Támaszok: 500; 484; 468.
Mtelekom