nyilván, teljesen megértem. Senki sem szeret veszíteni. Főleg úgy, hogy sokáig bírta. De a sűrű fillér mindig jobb, mint a ritka forint. Saját tapasztalatom is az, hogy amióta elengedtem a telekom napizást és nem figyelem állandóan, sokkal jobb az életem. Apó figyelj! A boldogság csúcsa: két hónapja alkalmazott vagyok. Semmi stressz, legfeljebb annyi, hogy ki kell tölteni a jelenléti ívet.
korábban mindig írták, hogy nyugger papír a telekom. Hát bejött, tényleg az. Azt azért lehetett tudni, hogy a nagy költések ki fognak futni. A profit mindig adott volt, csak ott meg az volt a kérdés, hogy mennyit lopnak ki, vagy mennyit nyúl le az állam. Én azt hittem sokáig, hogy a telekom állami kézbe kerül. Lehet, hogy cél is (volt). Hogy most kiengedték picit -ebben a nehéz gazdasági helyzetben- talán azt jelenti, hogy az állam beéri azzal a piaci részesedéssel, ami eddig megvan. ( hol van már az állami szolgáltató hatalmas ötlete...)
Igen, se Szabi, se más nem tudta (milyen meglepő ez ugye itt a tőzsdén):):), hogy szeptember közepétől mi történik. Mivel benézel a topikba és olvasol, tapasztalhattad frusztrálta is a dolog, de ezen nincs mit csodálkozni.
Na jahh, komolyan tőzsdézni (forexezni) azt csak napi folyamatos odafigyeléssel lehet. De ebből már én is kiöregedtem:). A páromtól "nyaklevest" kaptam volna, ha az osztalékot mindig tkom vételre fordítom:). A megmaradt pakkomat, amit a mostani nagy menetelésben még nem szórtam ki, annak a célárát most naponta 10 pöttyel fentébb teszem:). Ha idáig vártál ennyi időt, valóban nyugodtan rászánhatsz még egy-két évet a teló csomagodra.
A +10%-os napon is éppen szabin voltam és vakargattam a ... . Úgyhogy biztosan igaz a mondás, hogy nem szabad dolgozni, mert akkor nincs idő pénzt keresni. :)
Folyamatosan követtelek benneteket. Persze nem 4-es intenzitással, de hetente biztosan ránéztem a topicra is. Már csak azt kéne elintézni, hogy a tapasztalatom legyen magasabb, mint az aktivitásom :) (de ne úgy, hogy az aktivitás 0) Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Viszonylag bejött az élet. A telekom a legnagyobb benézésem volt eddig, de mint írtam "nyakas paraszt" vagyok. Minden osztalékból ezt a szart vettem, így most tökig vagyok, de nem adom el. Még várok vele néhány évet.
Üdv, itt Bob! Még, hogy nem akartál ide bepofátlankodni, írtad másutt. Neked itt örök írásjogod van. Nézz fel a jobb oldali nick sorra (ahol koati hála az égnek ippeg eltüntette settelt):). Időben meg pont most van a teló feltámadása, egy éve meg volt már a temetése is. Végén személyes remélem jól vagy, rendben vannak a dolgaid.
egy másik topicban megkaptam, hogy alvó ügynök lehetek, hogy 4-5 éve nem voltam fent. Várom, hogy az aktivitásom lecsökkenjen, mert a 4-5 évenkénti hozzászólásommal még mindig 4-es szinten vagyok. :)
Mtelekom