Végre megvan az 531-s pingi! Látom ki be ugrál a vízbe/vízből :)) Ide rakok egy havi idősíkos chartot a régi célárral! Ez sajnos 2017-ben egyszer már befuccsolt a 61.8-s ellenállásnál, de nem sérült, csak dupla aljon fordult!! A célár idejének elérését többször kellett módsítani. Most egy kis csavart beiktatva, December is kijöhet, garancia nélkül persze! Ahhoz, hogy ne legyen korrekció a közelben, akár oldalazva is, nagyon erős funda kell! Az rsi csatornáján látszik, hogy kilépett e az elmúlt sok év alatt?, hát nem! Az viszont látható, hogy egy tetőzés két hónapig is eltarthat ezen az idősíkon nézve! Rátettem ide a régire a már ismert két célárat is, a korrekciót majd a nap végén felhúzom az aktuális szintre és chartra! Ennyi mos a történet! TA és funda harca!! :) Mtel/M (nagyon havi..😃) https://ibb.co/2NFBhL3
szép volt (nekem elég ha 560-ig megy a második tétel előtte vár eladásra) minél nagyobb forgalommal minél magasabb csúcsot üt, sztem annál jobban csökken az esélye az 500 alá menő visszatesztnek.
baromi mázlim volt, a teteje 546 volt és meg 545-ön adtam. persze eddig, a héten még elmehet 580-ig is szerintem, utána korrekció, kérdés lesz-e még 500 alatt, mert nagyon sokan akarnak majd ott venni:)
Mtelekom