Nocsak időtlen idők óta be volt téve a legdrágábbakból néhány csomag eladásra 470-nél, némelyik 2016-ból származik, de most elröppentek a magenta színű alkonyatba. Még keresem, hogy hol van a trükk a történetben (már azon kívül, hogy szintenként utólag mindig túl korán elkótyavetyélem a részvényeket)
a pf is felébredt: "4,5 éves csúcson a Telekom részvénye A kereskedés végéhez közeledve egyre nagyobb ralit láthatunk a Magyar Telekom részvényénél, jelenleg 3,8 százalékos pluszban van a papír. Vállalatspecifikus hírt nem látunk az áremelkedés mögött, így vélhetően technikai okok vannak a rali mögött. A Magyar Telekom jegyzése utoljára 2019 márciusában állt ilyen magasan."
426 HUF volt az aukciós átlag ár 2022-ben. 443 HUF volt 2023-ban. Szerintem már izgulnak, hogy nem lesz meg a büdös p. DT aukciós terve 2024-ben. 500 alatt senkinek nem kellene adni. Szerintem addig fel is porszivózzák az árat.
vau, :) daytredelhetsz a teló-val most eladhatod 467-n, gondold meg, napon belül 17.5 pöttyöt keresni az mtel-lel longban, ez nem tudom legközelebb hány év múlva tudod megcsinálni. (monggyuk a db szám lehetne izmosabb):):)
Mtelekom