Jó napot!-Private Banking friss:--MTelekom napi: A korrekciós fázisban maradt a papír, mert időben még nem volt elég az oldalazás. Ettől függetlenül jól néz ki, a 437 felett nyithat majd igazán teret megint. A rövidtávú célár maradhat a 437 környékén, de később ezt feljebb lehet tenni. A 406 alulról erős támasz, ez alá korrekció esetén se lenne levárható. Ellenállások: 437; 453; 468. Támaszok: 406; 391, 375.
hát én 441,5 töl számolok.. 443 on dobtam srvn - jutalék.. ott toltam be a március 20 as kifizetésü + 1,5% pmapba. (azért irom hogy ennek a biztos 16-19-8 % os éves kamatát(többit még nem tudjuk) még pont vissza lehet Mtelbe forgatni, akár... osztit felvenni srvn dobni) ha olyan jók lesznek a kilátások... mivel február lesz mire valami kézenfoghatót büfög a vezetőség.. kár izgulni ez a fostalicska meg két hónap alatt sem érte el a 440 et... annyira nem bánkodom... jövő márciusra ha nem lesz 495 az árfolyam akkor a pmp volt a jobb.... De miért tesz valaki részvénybe(miért vállal valaki 100X akkorra rizikót ) mint a 3 évre előrrelátható biztosba..???? A választ nem tudja... Én helyzetem más volt ...egy szinte 1-2 % os kamatkörnyezethez képest kecsegtető volt a 25-27 30-35 ft os oszti igéret...(2016 ban) (a MÁP+ csak sokkal később jött be!!)és volt egy 45 millós lombardhitelem amiből 2018-19 ben két olcsó lakást vettem.. Ennek fedezete az akkori egész Telekom pakk volt... Tehát még ha akartam sem tudtam volna eladni..de az élet bebizonyitotta 2020 feb gyjnél ,hogy itt mi kicsik senkik vagyunk.Végig ültem covidot 21 ben kifizettem a hitelt és felszabadult a pakk.. amikor tudtam vettem olcsón még 350 nen is, a +27 millám lement -40 közelébe... 27x nél... DE! nem adtam el kitartottam kivártam és jócskán pluszban kiszállttam... no ezért fekszik nyugszik a jelenleg legbiztossabban a tőke... (csak ne jöjjön a szöveg, hogy jön az állam csőd meg a Vitya...elveszi stb) mert már az lerágott csont... ha..... 6-8 év múlva mondjuk 800 -850 on kivezetik... már elnézést de kb annyi összejön + 1.5 % os pmap-pal is kamatos kamattal... 440 ről...persze a ha valaki eladja a pakkját és megjátsza egy évben sokszor........ de az vehetne mondjuk inkább bankrészvényt is... nem ezt aminek még van. hogy az 50 millát sem éri el a napi forgalma...persze én személy szerint lebeszélni nem akarok senkit...sőt! de csak módjával... mert a CÉg kurva jó.... De ott a DT! Ott Van Vitya-Állam , és ott a meghunyászkodó vezetőség... ha ez a rizikó faktor nem hoz sokkal többet a (biztosnak tűnő) hozamnál akkor megette a fene... 1-2 % + az semmi.. mert lehet holnap -20% ban ülünk... mint már volt rá példa..
Jő napot!-Erste:-- Magyar Telekom: Réssel emelkedik-A rövidtávú mozgóátlagokról indult
emelkedésnek a Magyar Telekom árfolyama, ráadásul ma reggel még egy rést
is hagyott az emelkedés során, így további emelkedés várható. A
következő komolyabb ellenállás 439 forintnál található. Támasz és ellenállás szintek
ez igy van! mert már akkora volt az a lyuk a seggén!!!! Hogy még a "HOLDROL" is látszott.. igy hát gondoltam ha Ti nem majd én 40% ért cserébe betömöm neki két évre!!!! de a két év hamar elröppen és dugó egyszer kijön.... na akkor nagyon nem kéne odahajolni javasolt a tisztes távolság...
Mtelekom