A trendvonalat figyeld a piros csati alját, metszéspontól jobbra :)) A 335 már a támasz alatt van, az már szagos..., ott már közel a zöld csati alj! Nem várnám oda! 350 alá nem szabad menni csak leszúrás esetleg!! A 360 az már kezd jó lenni🤣🤣 Szabi sokat kaszálhatott volna, de csak Rékasizik...
Miheztartás képpen, ideteszem a havi időtávos chartot! Hogy ki hol kíván beszállni, talán segít egy kicsit! A 373-s pingi sávja már nyerő lehet és el is értük! Hol lesz az alja? ....hmmmmmm! ❓ A zöld csatornákat/sávokat mindenki felismeri. A csatit az árfolyam csúcsai és mélypontjai képzik és nem én! Látszik, hogy az árfolyam évek óta szépen lefele rajzolja a zöld csatit és megint lefele tartunk benne az alsó szélre! Itt lép közbe a piros szélű széles, emelkedő csatorna metszéspontja! Eddig mindenkinek egyértelműnek kell lenni! A széles emelkedő csati, még nem igazán trend, mivel csak négy pontja van, de alul három, így ez egy emelkedő trendvonal lehet!! Ez mentheti meg a kukától a papírt...! A 362-s pingi itt nem is játszik, olyan jelentéktelen. A 373-s is gyenge madár havi időtávon, de "naggyá lehet" még! A mi fontos, az alsó kék és piros pingi támaszai 365-350, valamint a piros csati alja (metszéspont körül) és az ott várhatóan fellépő túladottság ! A 373-s meg majd veri a mellét, ha sikerül fordítani!! 🤣🐧 https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_d17537371d4ef1e3b8801ab55d995303.png
A gond ott van, hogy a csökkenés a tavalyi 56,2 md-hoz képest értendő, az idei tervhez képest (70 md) 25 md a zakó (a többlet adó összege), ezért esik ennyit.
a lényeg hogy bevételben marad a növekedési várakozás (az eredmény is maradhat) a CF-ben minimális csökkenésre gondolnak (a tervezett legalább 70 mrd-hoz képest, tavaly ugye 56.2 mrd volt)
Ebben benne voltam pár db-bal (az összessel) eladóként. Még meg se tudtak melegedni nálam péntek zárás óta. Még jó, hogy volt ennyi vevő, legalább mindenhonnan kipucoltam a készletet. Hozzáteszem, ahogy már többször is, Farkas a Király, ideje észrevenni :)
jajj, hát én ugyan arra 5-t kaptam két részletben! Ezen nem kell csodálkozni, azt se tudják elolvasni, hogy mire nyomják! Remélem 350-nél nem áll meg ...! Megérdemlik!!! 👍
Az valóban durva, de én a bankszektor extraprofit adójáról írtam, nem a telkomról, az pedig, amit az elmúlt félévben a bankok zsebretettek azért, mert nőtt az alapkamat (egyhetes betéti kamat), nulla ráfordítással és innovációval az elég visszataszító.... Mondom ezt 30 éves banki munkavégzéssel a hátam mögött, de látva és ismerve a folyamatokat:))) A Telekom tájékoztatása egyébként kivételesen pozitív, ettől még akár emelkedhet is, a csak kismértékű csökkenés biztatónak tűnik:)
Mtelekom