Egyet értek veled. Végig tőzsdéztem a bear piacot 3300- as lótépével, 290- es tekommal, btel és társaival...de ebből a nagy kaszából kimaradtam. Hála az égnek nem is buktam, csak befizetni való maradt csak jött egy kis bull piac. Most be kell fizetni a lakás eladás után az adót...de azt gondolom lesz még jó beszálló az otp- be amit ki kell várni! A véleményem csak az...csodát nem kell várni a peppertől, de 5% emelkedésnél jobb eladni. Eladogattam a rv.t 444-452 között, de itt venni lehet ismét.
1&értek Apó-val ! Egy telo-s kisbüfi NEM pánikol egy szaros vírustól, keményebb szopatáshoz van szokva :) Így csak csendesen megesi a napi szokott értékét aztán visszaballag kicsit, majd egykedvűen beáll holnapra is szopni :D (Persze azért barom volt hogy vettem, de majd akkor fogom eladni, amikor az OTP 2000 körül lesz, ez meg kb. 200. körül, aztán az így kapott "félpénzemet" OTP-be teszem , várom 3 -6 hónapot és eladom 15000FT-ért, amikor is telo lesz kb. 300-350 ft ! EZ A TERVEM ! :)
nem az mtel szokta vezetni az esést, tehát olyan túl nagy minuszt itt nem várok (telo azt különállóan intézi, mikor az osztiról tesz kedves bejelentést a vezetés)
Gyerekek, most jött el a Mi időnk. Válság és karantén van, Ergo: defenzív részvényeket vesznek, karanténban meg ezerrel telefonálnak az emberek. Töketlen MTEL vezetés, erre gondolhatott volna mielőtt bemondta a tuti osztalékot. A kis kínaiak elintézik helyettük is....
Mtelekom