ha reálisan nézzük Putyin helyzetét, egyértelműek a lépései, szép csendben már ott van 5000 orosz katona, csak éppen nem hivatalosan...tudja nagyon jól, hogy a NATO nem lép semmit, mert 1./ Oroszország nagy falat, 2./a NATO-nak semmi keresnivalója nincs a NATO-n kívűl,
Putyinnak otthon Oroszországban el kell számolnia az oroszok előtt, tehát nem teheti meg hogy nem "véd" meg 8 millió határon túli oroszt...
Ukrajnának igen értékes része ez a "donbasz" ( palagáz-chevron )érthető hogy az ukránok sem akarják elengedni, a szankciók ártanak eu-nak orosznak egyaránt, de most legjobban már ukrajna szenved, szerintem Putyin ezt a tárgyalni akarunk, de közben beszivárgunk taktikát nyomatja télig, aztán amikor jön a hideg akár el is zárhatja a gázcsapot, az ukránok felé mindenképp, na az lesz érdekes helyzet
és közben jön egy őszi korrekció a tőzsdéken, és majd mindent erre a geopolitikai helyzetre fognak, az amik meg ellesznek ezzel a születő iszlám állammal, ők majd ott fognak "humanitáris akció" címén egy kis szőnyegbombázással rendet rakni ( no nem mintha filantróp érzelmek vezérelnék őket, de hát ugye az érdekek...)
félre kell tenni az előítéleteket. Németországban annyi Dacia Duster fut, mint égen a csillag. Szerintem Daciát csak mi magyarok nem veszünk, mert még él az előd emléke. :)
78 az éves csúcsa naná, hogy bepakolják, a 80 kerek szám azt meg már csak megszokásból is. Amúgy meg (bubu már utalt rá) a teló a nehéz oldal felé dől:)
egyébként én korábban is valami hasonlóra számítottam. Ameddig az EU ennyire gyenge, addig nem lesz megállás. És még nagyon régen adta nekem valaki azt a tanácsot, hogy óvakodni kell a "disznószemű" emberektől. (és bejön!) (szegény normális "disznószemű" emberek :) )
Mtelekom