sztem 275 bevonzza az eladókat, 273-ra kijelölték a következő lehetséges atl-t, kicsit engednek majd a "nyomáson" napközben, majd délután megjelennek a dugók eladóin és a 275-ről pedig kiveszik a jelenlegi nagy pakkot ...
Ez a teljes költség. Szerintem átszervezések is vannak benne, és a Telekom híresen utángondozza a leépített munkatársait, részben a Dow Jones Sustainability Index miatt is, aminek ugye épp nem sok hasznát vesszük. :)
csak ezt ne. Ön egészen pontosan 220-nál ajánlott shortot a forintra. Feltételezve, hogy nem tett szűk stoppokat és ezért az nem zárta bukóban és eddig kitartotta, ma kb éppen nullában ki tud szállni abból. A telkoval kapcsolatban igaza volt. De 212 es USD árfolyamnál a 220-as shortja sem volt pozitív.
igen, okt 18. a dátum, de a nyugdijas mondta a magáét nem kulturális módon, hogy még most se tudják az érintettek.
Másik, igen ennyi a végkielégités, és ezek nem vezetők.
ezt a 'végkielégítés' dolgot én megszüntetném---mit mond erről az új munkatrvkönyv?
én azt mondanám, hogy a határozatlan munkaszerz. ~mától felmondjuk, csinálunk új 1-2 éves határozottat és azért a pénzért amit most zsebre vág tessék még megdolgozni---elvégre segély se nagyon van már, csak közmunka..szvsz
276 -kezdődik a szokásos lemorzsolódás, majd öntés(?)
Mtelekom