Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez a sz... vágás után egy hónapon belül biztos új mélypontra megy! Sajnos
Lehet hogy jövő ilyenkor a 310-nek is örülni fogunk, és ábrándozunk, hogy majd 400 lesz meg 500 lesz!
Ez a sz... 6 éve folyamatosan csökken, vagy már inkább 13 éve!!
Talán jövőre 7 év után lehet fordulat!
880-ról is van sajnos!
egy éve is az akkor tört aljon vettem ,de az jóval magasabb szinten volt és onnan emelkedett 150 forintot
150!!
most 100-at !!! se tudott, ez katasztrófa..
így nem zárom ki hogy akár a 320-ig fog esni onnan rakétázni kellene
részemről a topikot ezennel mellőzöm, bár eddig se írtam sokat csak akcióknál )))
majd megjelenek ha érzek valami biztatót nyáron
a felbeszélőknek további sok sikert a vágásig - remélem azért még lesz némi up
Azt megértem, hogy nem volt osztalék rally, mert mindenki várta, de azért így levinni az árat elég pofátlanság.
Az meg, hogy vágás után ÉVES MÉLYPONTra kerül az tiszta szégyen!!!
..vágás után kell longra venni..és lesz idő gyűjtögetni,mert aki nyomta lefelé tartani fogja, és begyűjteni a csalódott tömegtől...de mit is várhattunk...mindenki optimistán várta a 470-t...s talán lesz is,de akkor már nem sokan lesznek a fedélzeten...
...az éven is volt rally...csak a bejelentés előtt kellett belevenni...és amikor 430-al nem bírt dobni....
...persze mindehez egy elfogadható q1 is kell...amúgy felejtős...
engem kiközösítettek, amikór kb 2 hete elkezdtem 'hisztizni", hogy be kell látnom, hogy sz@r rv-ét vettem, mert hiába jó a telko mint cég, meg magas az oszti, stb...
én akkor is megmondtam a lényeget: ha senki nem veszi akkor, annyit is ér!
otp : tényleg furcsa, hogy ennyit tud emelkedni az "örök" adó ellenére, csak azt tudnám, hogy 3300 -ért miért nem vették, illetve hagyták leesni ,mikor azóta csak rosszabb lett a környezet ?
Mtelekom