Valószínüleg nincs itt a helyed ha nem érted meg az írásomat. Esetleg valahonnan 600 környékéről lehetnek a részvényeid. Ezekkel természetesen vedd fel nyugodtan az osztalékot.
Engem kímélj meg a megjegyzéseidtől!!
Ha nem érted meg amit írtam valószínüleg nincs itt a helyed vagy 600-ról vagy beragadva mert akkor sem mertél váltani de nem baj vedd fel az osztalékot a papírjaiddal bátran és kímélj meg a megjegyzéseidtől!
ki nem szarja le az osztit? árfolyamban úgyis elveszíted amit ott nyersz.. oszti rally nélkül baromság az osztalékot emlegetni, főleg ilyen stílusban papi:)
Én is bízok az emelkedésben de úgy tűnik nem ebben a körben emelkedik hanem a következőben. Tudod a 41-kval 394-ről vagyok bent és végigültem a 374-es lefelékört. Most nem szeretném kiülni még azt sem ha 390-ig lecsorog. (Sőt a 400-at sem!) Lehet hogy kissé gyengék már az idegeim??? :DDD
Én sem erre számítottam úgyhogy profit kímélés szempontjából elkezdtem kényszerlikvidálni.
31-kt 405-ön és holnap reggel még 10-kt nyitóban 405-re berakok.
katasztrófa legyilkolják ezt a papírt.
A mai alkotmányozás és majd a szövődményei rendesen rányomják külföldről a tözsdénker a sell gombot!
Ettöl félek.
gondolom trágár beszédnek titulálta a modi, még akkor is ha ..-k voltak a szövegbe.
Bár akkor elég sok emberkét le kellene állítani a topikokban. Másrészt érdekes ez a modi hozzáállás, az nem érdekli őket, hogy a topik itt irogatóit nem zavarja a dolog. Másrészt más emberke meg a zöldségeivel, a percenkénti beírásaival gyakorlatilag szétrombolhatják a topikot, az nem érdekli a modikat. Itt is volt 3 éve a worf, maradhatott, az albert1 hazavágta most az oti topikat, az nem érdekes. Pedig, személyt, közízlést sértő beszéd mellett legfontosabb feladatuknak kellene lenni, hogy ne engedjenek (főleg egy tradicionális, régen nyitott) topikot valakinek kisajátítani, az ott írók rovására és főleg azok nem tetszésére.
Mtelekom