egyébként hiába, amint az otp picit esik a telekom is azonnal esik vele 1-2 ftot, a 70re azonnal rátolnak, jön a napon belüli kis korrekció usánál, nyilván otp-nél is...matáv vissza 660 körülre ha nem alá, záróra 650ig visszatolja barátunk, és nem emelkedtünk semmit a pénteki kereskedéshez viszonyítva!!
bár egyszer menne legalább fele annyit mint az otp, és egyszer valóban deffenzív (na jó pénteken a deffenzív dolog érvényesült , de a záróval mégis elrontották)....bár egyszer menne normálban....tiszta röhej hogy ma a 70nel küzdünk fél 11 óta, miközben száguld a piac, a BUX mikor ment 2100 pontot?!HA ment valaha egyáltalán!!és még ilyenkor sem tud egy kiugró teljesítményt adni a telekom, csak lefele....mennyit megvettek már 670en?!és mégis van még még és még épp 70en, amikor látni hogy 75 ig tiszta üres a könyv
Miért kellene mindig az MTelekomnak mennie a leggyorsabban és a legkevésbé csökkennie?
Mert ha jól látom ez az elvárásod, és ha nem így történik akkor elégedetlen vagy....
látod ez a baj, jól behúztak a csőbe téged is, elhitették hogy emelkedés van, a pénteki lekötéssel, az előbb leírtam, hogy igazából 15-20 pontot emelkedtünk, és még így is betartják 70en...holnap meg jön a mai nagy up korrekciója, és 3-4%ot visszaesünk, az otp meg 15% plusszból esik annyit, nem mindegy!!!
Azt hittem legalább a mai napod jó lesz, de Te még ennek a kövér bikának sem tudsz szívből örülni...
Még mindig nem értem, ha ennyire átlátod a piacot miért mindig a fütykös rossz oldalán állsz?
Gyere át a másik oldalra, sokkal élvezetesebb itt az élet :)
Gazdagodjunk hülyére együtt:)
Mtelekom