Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Adtam egy pluszt, én is így vagyok ezzel, ahogyan te is gondolod. De sajnos az nem mostanában lesz! (Addig még lesz jópár támasz meg ellenállás bejegyzés, hogy idegesítsék a befektetőket!)
Az osztalék rally érdeklődés hiányában elmaradt...Fájdalmas nézni a papír szenvedését, ennek ellenére töretlenül bízom benne, hogy jelentősen alulértékelt a részvény és egyszer csak megjönnek a vevők.
Mivel nem volt osztalékrally-mintha nem is lenne osztalék, ezért holnap nyitóban ugyan le esik a 650 forint, de nap végére ebből ledolgozhat és mielőbbi réstöltést várok.
Mit gondoltok holnap,ha 650 fotintal lentebb fog nyitni érdemes belevenni,hogy hátha fentebb megy napközben,vagy hasonló lehet,mint annó most az Otp-ben mikor oszti vágás volt,és még lentebb ment a részvény??😮😌🤝
Ma! De eddig baromi gyengén teljesít! Szégyen ez a papír! Össze-vissza irkálnak róla, nem tudom, hogy kidobjam-e és örökre elfelejtsem? Ha ez az osztalék rali, akkor 11 ezer alatt lesz hamarosan!
-Private Banking friss:-Richter.-A korábbi kis fordulós fej-váll mintából teljesítette a 11 875-ös szintet, erőteljes vételi oldal jelent meg ezen a támaszon. A csökkenő trendvonal a 12 810-nál fekszik, ha ezen szint fölé tudna kerülni, akkor újra long hullám indulhatna. A 11 875 természetesen nagyon erős támasszá vált. Kisebb esés utáni kitörés új csúcsra viheti. Ellenállások: 13 125; 13 438; 13 750. Támaszok: 11 875; 10 940; 10 625; 10 313; 10 000; 9688; 9065; 8750.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.