Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 03. 23. 10:54

Richter topik  

Egy kis reménysugár:-)

Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HARDCORETERROR
HARDCORETERROR csütörtök, 10:07
ERSTE: 
Richter: 10,5%-kal nőtt a Vraylar értékesítése a negyedik negyedévben
A Richter amerikai partnere, az AbbVie negyedik negyedéves jelentése szerint a Vraylar értékesítése 1.022 millió dollár volt 2025 szeptembere és decembere között, ami 10,5%-os növekedés az előző év azonos időszakához képest. Ez jobb, mint a 985,3 millió dolláros Bloomberg konszenzus (960,0 millió és 1.024,1 millió dollár közötti tartománnyal) és a harmadik negyedéves 934 millió dollár.Tavaly egész évben 10,8%-kal, 3.612 millió dollárra nőtt a Vraylar értékesítése, ami nagyjából összhangban van a vállalat saját előrejelzésével. Az AbbVie arra számít, hogy 2026-ban a Vraylar árbevétele eléri a 4 milliárd dollárt, ami a vényköteles gyógyszerek iránti erős keresletet tükrözi.A cég szerint befejezéséhez közeledik a Richterrel közösen kifejlesztett, és a Vraylar lehetséges utódjának szánt ABBV 932 bipoláris depresszióban történő alkalmazásának II. fázisú vizsgálata, az adatok várhatóan 2026 közepén kerülnek nyilvánosságra; a generalizált szorongásos zavar II. fázisú vizsgálatának adatai pedig 2027 elején várhatók.A vártnál jobb értékesítési adat az amerikai dollár gyengülése ellenére arra utal, hogy a Richter február 27-én megjelenő negyedik negyedévi eredménye szilárd támogatást élvezhet.
aTomCat csütörtök, 10:00
Előzmény: #176536  Janes
Eredetileg én is tartani akartam még, legalább a jelentésig, vagy akár tovább, de elgyengültem..... :(
Beavis79 csütörtök, 09:53
Én novemberben vettem de meguntam es 10150 én majdnem eladtam mar beirtam,hogy eladom de meggondoltam magam főként azert mert mar minden felment mit vennék helyette nem értek hozzá es ez tűnik számomra a legjobb döntésnek.
Sjtrade csütörtök, 09:46
Előzmény: #176536  Janes
Én sem, elég sok részvényem van benne. Úgy vagyok vele, hogy ez egy hosszútávfutás, nem napi/ heti ügyeskedésekkel akarok pénzt keresni. Az én filozófiám buy and hold.
Janes csütörtök, 09:41
Én is 15 hónapja ülök benne, de most hogy visszajött nem fogom eldobni. )
Mert akkor kimaradok az emelkedésből.
Adito csütörtök, 09:34
Ny: 10500, Min: 10390, Max: 10550, R: 10480, Forgalom: 462 m, az átlag majd' 2,5-szöröse.
aTomCat csütörtök, 09:32
Előzmény: #176532  Sjtrade
Én 11.120-on dobtam, nagyjából 15 hónap után, lehet nem kellett volna.
Nincsen bennem olyan jellegű "sértettség", amiről írtál, nem veszteséggel száltam ki, de egyáltalán nem nagy nyereséggel.
Hogy miért vagyok még a topikban, ha kitáraztam?!
Mert szeretnék továbbra is befektetni és vizslatom a lehetőségeket.
Nyilván ebbe benne van, hogy az esést várom, de nem csak a Ricterben, más papíroknál is.
Ez nem arról szól, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, csak üzlet.
Sokatokkal szimpatizálok a fórumból, mert értelmesnek és konstruktívnak ítélem a hozzászólásaikat, pedig személyesen nem is ismerem őket. Nekik drukkolok, de a saját érdekeim szerint lesem a beszálló-pontokat.... ;)
Sjtrade csütörtök, 09:15
Sokakban itt a sértettség és a keserűség nyilvánul meg. Több ember akár 1 évig is benne ülhetett a papírban, majd dobték 10k-nál és nem örülnek a szárnyalásnak, inkább a bukást várják, hogy igazolva legyenek. Ahhoz tudnám hasonlítani ezt a helyzetet, mint amikor valaki felköszönt egy idős embert a születésnapján,de figyelmezteti, hogy már nem sok ideje van hátra....
severian csütörtök, 08:48
Előzmény: #176529  kovko

Amúgy mindkét oldalnak sok igazsága van, de egy külföldi jelenleg nem hiszem, hogy polgármesteri bejelentésekre alapozza a stratégiáját. El sem jut hozzá ez a hír.
Abban egyetértünk, hogy ha itt zutty lesz, akkor meredeken fogunk esni, az tuti. 
Annak örüljünk, hogy most még long irányban lehet keresni. A tőzsde szerencsejáték? Usa piac olyan szinten az, hogy döbbenet. A magyar piac certiben is kisebb mozgásokat produkál, úgy csapkodnak, hogy észvesztő. A 'semmire' +10% / -10%-ok röpködnek és esélyem nincs megjósolni.
A Ricsit illetően sejtésem sincs mi lesz. RSI ugyan már 70+ de amekkora lemaradásban van, ez lehet most kevéssé mérvadó. Nagy korrekcióra nem számítok, kicsi le benne lehet, de maradunk 11k fölött, legalábbis jelentésig.
eredmeny csütörtök, 07:58
Előzmény: #176523  Beze
A tőzsdén semmi sem biztos, csak az ami már megtörtént.
Ettől persze vannak ok okozati összefüggések, de valamikor ezt nehéz észrevenni.
Egyáltalán nem biztos hogy tartósan esni fog..., átmeneti esést én sem tartok kizártnak 
kovko
kovko szerda, 22:22
Előzmény: #176528  ferugio
Nem tudom neked megvan e a tegnapi Magyar Közlöny, minek utána Karácsony ír egy levelet az EB-nek, amiben részletekbe menően a magyar ktv-ről közli az egész világgal, hogy egy rekord hiányú csőd az egész és kb. semekkora extra kamatterhet tud még bevállalni a HUF védelmében, ha úgy alakul. Utána kiírja az FB-re, mint főpolgármester többek között azt: hogy "Március közepéig, az iparűzési adó befizetéséig nem áll módunkban semmilyen beszállítói számlát kifizetni. Arra kérjük a budapesti vállalkozásokat, hogy ha tehetik, már a határidő előtt fizessék be az iparűzési adót.Így reméljük, eljutunk áprilisig." 
aminek lényegi tartalma, hogy csődben van a fővárosa az országnak, aztán megtépik a BUX-ot, mert ide menekülnek a dollárból? Oké, én mindent elhiszek. Kérdésedre válaszolva, ha nekem dollárom lenne a BUX közelébe sem jönnék, de persze az is más, ha valaki tudja előre mikor van vége a háborúnak és árazódik át minden. Izgatottan várom a holnapi nagy bejelentéseket. Remélem vége lesz végre a cirkusznak és nem egy rohadt szerencsejáték lesz részvénybe fektetni.
ferugio szerda, 21:48
Előzmény: #176526  kovko
Az egész arról szól hogy menekül a dollárból valaki es mivel az MNB múlt héten jól beszélt így érthető az egész!
A dollár esni fog es csak úgy tudsz profitot termelni ha valami olyanba fektetsz ami nem fog esni. A 6.5% kamat védi rendesen a forintot…
Ha te egy USA bef alap befektető lennel magyar állampapírba fektetnel vagy valamelyik blu részvénybe ami ráadásul alulértékelt (de nagyon)???
Beze
Beze szerda, 21:30
Előzmény: #176524  ddani77
Megmentették magukat úgy látom. Nem indul így vérvörösen a BUX. Ettől függetlenül túlvett mint állat. 
kovko
kovko szerda, 21:28
Előzmény: #176520  Beze
Amikor egy nap alatt megy háromezret a BUX, akkor tuti nem a Ricsi könyveiben kell keresni a választ a miértekre. A dollár árfolyam miatt viszont talán itt a legnagyobb lufi az, hogy ez most tört ki. Tavaly március végén volt egy BUX zutty 94-ről 74-re. 
Most tartunk éppen 133,3-nál rekord ktv hiánnyal, a leminősítés szélén egy fincsi kis politikai válság előtt, amiben bármi is lesz az eredmény a vesztes tuti nem ismeri majd el a vereséget és megy majd az utcán a hiszti. 
Nem számít, jött valami speka lóvé a BUX-ra és a longosok éppen várják a 14k-t, hát rohadt kíváncsi leszek mit hoznak ki holnap a tárgyalásból. 
Ma is fél egykor így egyszerre fogja, azt vesz kétszázezer MOL-t meg ötvenezer Ricsit, hát oké, csak nehogy ugyanígy egyszerre adja el valamikor, mert rohadtul senki nem fog aláállni szerintem. Majd vitorlázunk, mint az ólom szárnyú betonbagoly. :) Na, jó ne károgjunk. Valamit csak kihoznak holnap, ha már így ráspekáztak. Aztán lehet mégsem és a felrántás után úgy szétshortolják az egész BUX-ot a p.csába, hogy majd csak lesünk.
Jocek szerda, 21:02
Végig sem ment az alakzatban fenomenális kitörés. 
Jó ilyet látni!
https://tvc-screenshots.investing.com/tvc_cac3fdef3eca59cf331b21320c93e277.png
ddani77 szerda, 20:30
Előzmény: #176523  Beze
Szerintem nem lesz nagy dráma, pl abbvie is szépen jön vissza. Ricsi benézhet rövid időre 11k alá, de jelentésre/oszti javaslatra 12k-ig elmehet. Persze, ha addig nem omlik össze a bux :-)
Beze
Beze szerda, 20:16
Előzmény: #176521  ddani77
Ha Amerika így marad, holnap kezdődhet is. Ricsi 11100-ig le.
ferugio szerda, 20:12
Előzmény: #176521  ddani77
Az biztos hogy a választások környéken nagy lesz a csapkodas….
ddani77 szerda, 19:34
Előzmény: #176520  Beze
Ez biztos, mindenki tudja. Az időpontját kb-ra eltalálni, na az már valami.

Topik gazda

kyra
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek