Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én úgy voltam vele 9900 nal eladom akkor nulláztam volna teljesen a pluszt és befejezem de 10150 nel majdnem eladtam már nagyon untam.De ez a mai mol 6% lassan nagyon durva
Én is nézegettem, hogy legkésőbb a választás után, amikor eredménytől
függetlenül tuti elkezdődik valami kisebb-nagyobb politikai válság itt attól, hogy a vesztes fél nem fogadja majd el az eredményt, hanem kiviszi az
utcára a híveit. Egy jó kis kormányválságnál
esélyes, hogy megütik a bétet így, hogy 100k óta szinte csak fel van lehet egy nagyobb esés. Ebbe a Ricsibe most nehéz belelátni, hogy addig nagy kitörés lenne felfelé ilyen forint árfolyammal, de esni meg
mint láttuk 9380-ig is gond nélkül tudott legutóbb. Kérdés, hogy hová teszik a kamatot, mennyire hagyják esetleg elszállni a forint árfolyamát, bár ha elkezdik a nagyok az egész bétet shortolni lehet tökmindegy lesz. Ez a baj a Ricsivel, hogy ha az egész országot ütik, akkor ezt is. Az is szerencsés, hogy kiszállni még most is ki lehet. Ugyanezzel az erővel délben kiüthették volna a TL50-et simán és akkor most 10k alatt lennénk, de egyelőre boldogság van.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.