Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ahogy arra sem volt magyarázat, miért esett 9400-ig, arra sem volt, hogy mire jött vissza 10500-ig. nagyjából mindenki sötétben tapogatózik, mert a dollár ugyanolyan gyenge, mint, amikor 9400-ig esett. jómagam 9400 alatt érdeklődnék, a sáv alján.
-Jó napot! Private Banking friss:-Richter.-A részvény tavaly év végén törte meg a csökkenő trendjét, és azóta egy stabil emelkedő hullámban mozog. Ez a trend jelenleg is kitart, és lassan elérheti a 10 625-ös szintet, amely kulcsfontosságú ellenállási zóna lehet. Amennyiben az árfolyam tartósan a 10 625 fölé tud törni,a következő számított célzóna 11 875 környékén adódhat. Ha azonban az árfolyam lefordul a 10 625-ös szintről, akkor lefelé a 10 313 jelenti megint az első érdemi támaszt. Ellenállások: 10 625; 10 940; 11 250. Támaszok: 10,313; 10000; 9688; 9065; 8750.
Így van, ezt csinálja egy éve, nehezen hihető a kitörése, muszály néha adni, hogy később tudjál venni is. Én feleztem, mint pár kolléga, aztán most mozi.
Ha jön intézményi vevő... De miért jönne? Mi változott fundásan, ami miatt holnap venni kezdik nagy tételben azok az intézmények, amik eddig bottal sem piszkálták még alacsonyabb áron sem? Az eladók elfogytak. Ez is véleményes szerintem, a 9500 körül bevásárlók (akkor is volt szép forgalom) már simán felléphetnek eladóként. R: 10400, a forgalom erős, 292 m ft, a 30 napi átlag kb négyszerese.
Ma majdnem felét eladtam és kénytelen voltam MBH-ba áttenni, nem bírnám végignézni, ha ott 4000 lenne és kimaradok belőle. De ez az 500 nagyon jól néz ki végre.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.