Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én bent álltam 9380-on a kiütéskor és abból az 1000 darabból kemény nyolc darabot kaptam csak meg. Szóval a többség fosott, hogy nem megy le és magas árfolyamon állt be és vásárolt még akkor is. Ergo ha van egy olyan nap, amikor egy 50 pontos réssel lefelé nyit és nap közben csinál egy 150 pontos esést, ami még 2% sincs, akkor a jutalékok miatt még a kiütéskor vásárolók is be fognak ragadni a csába, nem hogy azok, akiknek 10k felett van az átlaguk. Ma megcikkezték a növekedési potenciált, de vagy vacak az elérésük vagy már kell a pénz karácsonyi ajándékra. Egyelőre ennek még lehet gonosz vége is, ha semmilófac oldalaz. Cecelégy is itt zümmög lassan. Ég tudja. Lehet tartják és még rá is vesznek a rövidre. Te is tartod mi?
Szerintem a két dolognak nem sok köze van egymáshoz. Másfél-két éve is volt 13 ezres 12 hónapos célár, szóval az alapján már régen ott kéne járnunk, ehhez képest hol is vagyunk? Döntse el mindenki, mennyire tartja megbízhatónak ezeket a célárakat! Közben a reál 9765 :)
Brutal gyengült a usd es erősott a huforint ez irányváltást adhat ismét a Rikternek es célbavehetik ismét a tl42 est hogy 9000ft alá űssék a Riktert akik ismét olcson akarnak bevásarolni azok ismét önthetik a Riktert!?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.